27-12-2010, 02:51 PM
Hmm...ţin să menţionez de la început că voi critca ficul ,nu autorul.So..ideea nu e originală pentru că majoritatea ficurilor Naruto au aceeaşi idee.Mă rog,e posibil să mă inşel şi continuarea să fie alta.Însă spunându-ţi asta nu am vrut să te descurajez,dimpotrivă ,am vrut să ţii cont de asta pentru că e posibil ca cititorii să se fi plictisit de aceeaşi idee.So...ai câteva greşeli de tastare,semnele de punctuaţie sunt puse pe alocuri aiurea şi vreau să precizez că numerele nu se scriu cu cifre!Uite :trezindu-ma de dimineata,de la ora 5 :00-aici puteai să zici trezindu-mă dimineaţa,la ora cinci..Nu zic că mie nu îmi place cum stă acolo cifra aia şi că acum am venit eu să te critc.Doar că sună foarte sec,plus că arată foarte inestetic.Numele lor le puteam afla de exemplu dacă cineva ii striga,nu să se autocaracterizeze singuri pentru că nu puteau fi în primul rând obiectivi şi pentru că cititorul trebuie să îşi dea singur seama de trăsăturile, de însuşirile pe care le conturezi.Bun...când ţipă un personaj nu se folosesc majuscule ci scrii simplu şi descrii sentimentele.Acţiunea mi se pare puţin cam grăbită,descriere este dar ai putea să mai adaugi .De exemplu să le descrii sentimentele ,trăirile nu doar felul cum arată ei sau anumite lucruri.Dialogul nu e sec ceea ce e bine.
Nu trebuie să renunţi pentru că ai critici dure ,dar acestea te vor ajuta să te perfecţionezi.
Spor la scris şi multă imaginaţie!
Ja ne!
Nu trebuie să renunţi pentru că ai critici dure ,dar acestea te vor ajuta să te perfecţionezi.
Spor la scris şi multă imaginaţie!
Ja ne!