Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum credeti ca va fi sfarsitul?

Sfarsitul anime-ului este greu de determinat. Naruto Shippuden este departe de a se termina mai ales cu o gramada de flashback-uri ( amintiri cateodata enervante)Eu as avea mai multe variante :
a) Sigur va exista o lupta intre Sasuke si Naruto.Aceasta s-ar putea termina :
- Sasuke moare si Naruto va fi disperat ( sau innebunit ).Acest lucru fiind cel mai probabil deoarece s-au mai intamplat lucruri ca astea.("moartea" lui Gaara,dar slava cerului ca este inviat de bunica lui Sasori ; si moartea lui Deidara,Sasori,Pein,Konan,Orochimaru,Jiraya,Asuma,Kisame, etc.)
- Naruto incearca sa-i bage mintile in cap si reuseste(putin probabil ) Dar cine stie?Poate autorul ne pregateste un final neasteptat.
Naruto sa se indragosteasca de Hinata si Sakura sa-l iubeasca pe Lee(treaba cu Lee nu prea o cred dar ma rog...)
Kakashi cred ca va muri in lupta cu Zabuza ( dupa manga nr.522 , in al patrulea razboi mondial ninja )
Dupa manga,cand Kabuto reinvie pe toti cei morti cu tehnica lui Orochimaru , am studiat putin timp ca sa-mi dau seama ca Naruto va trebui sa se infrunte cu propriul sau TATA.Eu sunt sigura ca va castiga.Voi ce credeti ?
In fine...eu zic ca totul se va termina cu bine.
[Imagine: ItachiSig.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de cristina1996 - 01-11-2009, 05:44 PM
RE: cum credeti ca va fii sfarsitul animului naruto?? - de Mykoto - 26-12-2010, 10:29 PM
RE: Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de Saravis - 21-02-2012, 08:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce credeti despre seria Naruto SD? hero1hero 1 2.917 09-07-2012, 07:29 AM
Ultimul răspuns: Mykoto

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)