Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

This or That?

(26-12-2010, 02:47 AM)Ana.Maria A scris:
M-au lasat amandoi

Capitolul 1

Intr-o zi foarte frumoasa Sakura sedea pe o banca din fata blocului.Dintr-o data se aud niste sunete care o deranjau chiar foarte rau.S-a ridicat somnoroasa zicand:
-Tu nu observi ca sunt si alte persoane in acest local(ai zis ca era pe o banca nu intr-un local?), cand a ridicat capul l-am(daca nu e la pers. I si la a III ar trebui l-a atentie la persoana X_X) vazut pe Lee, prietenul ei cel mai bun defapt iubiti(???nu ar trebui ceva in genu' iubitul ei?)
Ea rosindu-se la fata i-a cerut iertare.S-au asezat pe o banca si au inceput sa povesteasca cele intamplade cand dintr-o data Lee se apropie de mine(iar ai gresit persoana) si punandu-i mana pe spata dreapta a apucat-o ` tremuratul si dintr-o data si-a lipit buzele lui pe ale ei sarutandu-o foarte duios.Dintr-o data se aud pasi apropiindu-se, si s-a oprit langa ei, temuta de cine v-a fi si-a dezlipit buzele de buzele(repetitie X_X) lui si a tras o privire scurta, era Sasuke zicandu-i:
-Cum ai indraznit sa imi faci asa ceva tocmai acum 3 ore mi-ai spus ca nu te-ai despartit de mine niciodata.
-Dar.....
-Nu mai vreau sa aud nimic de la tine tu m-ai mintit si nu te pot ierta.
-Dar Sasuke te rog ascultama putin, el nu stiu cine e el m-a lua si ma sarutat.Lee incruntandu-se ii zise:
-Poftimmm...acum nuici nu ma mai cunosti?nustiu(nu stiu) ce e cu tine Sakura de cand ne-am despartit nu stiu ce s-a intamplat cu tine.
-Dar nu am zis ca nu te cunosc.
-Nu dar atunci ce ai zis???
-Ca nu cunosc tipul acela..
-Pff...acum nu ma mai cunosti de un an esti impreuna cu mine si acum nu ma mai cunosti??nustiu(nu stiu O_O) ce s-a intamplat cu tn(cred ca ar trebui scris neprescurtat) Sakura.Dintr-o data se uita amandoi in acelas timp la ea dezamagitipleaca(dezamagiti pleaca) amandoi in directi diferite.
-Asta merit.Suparata se duce acasa .
Intrand pe usa mama sa a intrebat-o de ce e trista s-a certat cu Sasukedar(aceeasi greseala) Sakura nici nu vrea sa o auda plecand in camera ei foarte suparata.peste(din clasa I ar trebui sa stii ca atunci cand incepe o alta propozitie pui litera mare TT_TT) cateva minute ii vine in gand sa stea la calculator ca poate o sa ii mai treaca supararea,cum aprinde calculatorul toti prieteni ei de pe mess o urasc,pentru ca s-a despartit de Sasuke si l-a facut sa se supere si frumusetea lui disparea din ce in ce mai n(m)ult era mort nu mai putea re(a)bda din ce in ce era si mai trist.Intr-o zi,o vede pe Sakura mergand pe aleia din parc si pentr ai face nacaz a luat o fata si a sarutato tocmai atunci cand Sakura se uita la el, Sakura vazand fugi spre casa trantind toate usile in urma ei.
Nu te supara,dar FATA tu stii sa citesti si sa-l corectezi dupa ce termini?Ai o groaza de greseli,ca sa nu mai spun ca nu ai deloc descriere,iar dialogul este sec,actiunea grabita,te sfatuiesc sa ai grija la ortografie,poate sa-l corectezi dupa ce termini,sa folosesti descrierea si sa arati putin mai mult ce simt personajele
Ja ne'

Răspunsuri în acest subiect
This or That? - de Ana.Maria - 26-12-2010, 02:47 AM
RE: M-au parasit amandoi - de Vero - 26-12-2010, 02:59 AM
RE: M-au parasit amandoi - de Marina. - 26-12-2010, 03:10 AM
RE: M-au parasit amandoi - de ÃŽngeraÅŸÅŸ - 26-12-2010, 02:07 PM
RE: M-au parasit amandoi - de Cookiesor - 26-12-2010, 05:01 PM
RE: M-au parasit amandoi - de Miranda. - 26-12-2010, 06:08 PM
RE: M-au parasit amandoi - de Sayonara - 26-12-2010, 10:09 PM
RE: This or That? - de Ana.Maria - 26-12-2010, 11:48 PM
RE: This or That? - de Vero - 27-12-2010, 02:12 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: