26-12-2010, 07:32 PM
(26-12-2010, 02:07 PM)IngerasDinCiocolata A scris: Curcubeu fara culori ;) .Sincer fata ce ai patit ... alooo are 10 ani , macar incearca si ea , iar tu o iei tare nu se vorbeste asa . Intradevar ai zis niste chestii foarte adevarata dar incearca sa le formule ca niste sfaturi pe viitor deoarece ai adus jigniri la adresa autoarei ;) . Adica : ,, tu numesti asta fic?...de disclaimer ai auzit in viata ta? '' ,,stateai si tu in fata monitorului si citeai fic-uri...la un moment dat "ding" se aude clopotelul'' . Chiar /:) ... am specificat si mai sus ai dreptate in ceia ce zici dar poti si sa reformulezi deoarece uite asa no sa mai puna continuarea si tot ce o sa zica o sa fie ,, Nu sunt buna de nimic mai bine numai intru pe forum '' , ti-o spun din propria experienta :) .
Scuze daca te-am suparat dar asta-i adevarul :| .
imi cer scuze ca am fost atat de dura si daca te-am jignit in vreun fel, dar nu aveam de unde sa stiu varsta pe care o are si nivelul la care se afla...ma irita cand vad atatea fic-uri pline de dialog, de parca ar fi scrise la repezeala, doar pentru a spune ca ai un fic...sunt destule persoane care au mai mult de 10 ani si nu sunt prea departe de ce e scris in capitol
inca o data imi cer scuze pentru cum am pus problema si sa stii ca vreau sa continui...o sa vezi ca pe viitor o sa te prinzi cum e cu scrisul asta de fic-uri, in cazul in care nu ai facut-o pana acum
daca vrei, te pot ajuta pe viitor sa-ti dau niste sfaturi...si eu scriu un fic si principiul pe care ma axez e sa nu repet greselile altora...daca te apuci sa citesti mai multe ficuri pe forum o sa vezi ca sunt decat putine fic-uri bune, majoritatea sunt cu greseli, asa ca ai destule exemple de "asa nu":))
repet, daca ai nevoie de ajutor sau pur si simplu un sfat, aici sunt :D
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.
, chibi-ul lui funky_angel
, chibi-ul lui funky_angel