Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata dificila (DemiaxBleyn)

So .. abia acum am văzut și eu minunățiile mele de posturi . Vreau sa îmi cer scuze pentru ele . Am venit cu nextul .. nu e cine știe ce .. e vechi și nu am chef sa îl rescriu asa ca .. îmi asum răspunderea pentru porcăria asta de fic . Eu sper totuși sa va placa cât de cât . So .. spor la citit și va mulțumesc ca nu mi'ai închis ficul .. și îmi cer scuze de duble-posting . Sper totuși sa fie măcar o persoana care sa îmi critice ficul . Inca ceva .. acest capitol ca și celalalt , este hentai .. și am uitat sa pun avertizare la început deci pun acuma .. este + 18 .

Cap |V

Demia: Dupa ce am terminat amandoi de mancat,Bleyn merse sa se schimbe darn u inainte sa ii multumesc pentru mancarea cea delicioasa.Imi raspunse spunand ,,cu placere”.Dupa 5 minute veni imbracat intr-o camasa sufulcata la mana dreapta pana la cot iar la mana stanga,maneca era normala.Pe camasa era un craniu gri si cativa monstrii gri.Pe mana stanga avea un ceas negru si mai multe bratari iar in jurul gatului purta o cravata neagra.Pe anga camasa purta aceeasi blugi de ieri si niste adidasi negri.
-Ei bine….wow !exclam eu
-Ce?Arat prea sexy?ma intreaba glumind
-Da...sigur.raspund eu ironica
-Haide!Megem sa ne distram!imi zice el
-Unde?intreb curioasa
-Intr-un club.Hai sa mergem!imi zice apoi ma i-a de mana si merge catre usa
-Desteptovici....trebuie sa ma schimb!Ai uitat?il intreb eu putin nervoasa
-Da de ce nu vii asa?Esti bine!Haide!imi zice apoi ma trage pana dupa usa,apoi inchide usa cu cheia,dar de data asta normal nu incet
-Si cu ce mergem?il intreb eu,dar spre surprinderea mea imi zambise si ma trase dupa el pana la iesirea din bloc,unde ne asteapta Bob cu masina.
-Ce ati hotarat?il intreaba Bleyn pe Bob
-Parintii lui il vor duce pe Sergiu la scoala de corectie iar anul viitor la scoala de vara iar apoi va face inchisoare 1 an.il informa Bob pe Bleyn
-Este bine.Putem urca nu?intreaba Bleyn
-Sigur stapane!V-am adus limuzina dumneavoastra cea alba,preferata voastra nu?il intreaba Bob pe Bleyn
-Doar stii ce-mi place!Apropo...spune-mi Bleyn,fara dumneavoastra sau stapane ok?Si apropo...ai liber o saptamana....daca vrei mai mult sa imi spui si se rezolva,dar acest concediu m-am gandit sa fie platit.Deci daca iti iei liber nu vei pierde din salariu,ci va fi normal.Vrei?il intreaba Bleyn pe Bob
-Stapan...adica Bleyn esti foarte generos.Multumesc mult,dar sigur nu aveti nevoie de mine?intreaba Bb fericit ca va avea concediu
-Nu.Du-te si distreaza-te o luna!O meriti!Si iti multumesc pentru tot ajutorul tau!ii multumi Bleyn lui Bob
-Nici o problema!A fost placerea mea!Deci ne vedem peste o luna?intreaba Bob
-Da.Distractie placuta!ii zise Bleyn lui Bob
-Multumesc!La revedere!spuse Bob apoi pleca fericit
-Urci?ma intreaba Bleyn
-Deci acum stii sa vorbesti!spun eu ironica apoi ma urc in fata langa Bleyn.Conducea asa de lin de ziceai ca zburam.Era un sofer formidabil.Ma intrebam unde a invatat sa conduca asa.In aproximativ 25 de minute eram la club.Ma dau jos si Bleyn imi zice sa-l urmez.Aprob din cap si merg dupa el.In 2 minute ajungem intr-o sala plina de oameni care dansau pana nu mai aveau energie.Nu era un club normal.Bleyn ma aduse intr-un club plin de smecheri,prostituate si alte caricaturi.Eram nervoasa foc.Bleyn imi zise sa il urmez.Asa si fac.Orice doar sa scap de aici,dar nu am plecat din acea sala,ci ma duse pe scena ca sa cant.
-Nici nu ma gandesc!spun eu revoltata
-De ce?Nu stii sa canti?ma intreaba provocator
-Esti un nesimtit!Nu credeam ca o sa ma aduci intr-un club ca acesta.spun apoi incerc sa cobor de pe scari dar Bleyn imi zise nervos si plin de serioazitate sa cant si sa il fac sa fie fericit,apoi merse si isi aduse un scaun si se puse chiar in fata scenei pentru a vedea cum cant.Ma duc la el si ii zic ca nu voi mai avea niciodata incredere in el,apoi urc pe scena si incep sa cant o melodie in timp ce dansam si la bara.Dupa 3 minute si 39 de secunde termin de cantat si ma grabesc sa cobor de pe scena,dar Bleyn ajunse chiar in fata mea cand am coborat ultima scara.Imi zice ca nu m-am descurcat deloc rau si ca vrea sa ii dansez,dar nu pe scena,ci intr-un colt unde era si o bara.Ii zic ca nu vreau si apoi fug din bar cu lacrimi in ochi si cu Bleyn dupa mine.In scurt timp ma prinse si imi zise sa ma intorc acolo.
-Nu vreau!Mai bine mor decat sa mai am incredere in tine!spun printre lacrimi,facandu-l pe Bleyn sa ma priveascca uimit
-Dar de ce nu mi-ai zis de acasa ca nu iti plac cluburile?Asa puteam sa mergem in alt loc.zbiara la mine
-Aveam cu cine sa vorbesc?Nu!Nici macar nu m-ai fi ascultat!De ce ma obligi sa fac lucruri pe care nu vreau sa le fac?Imediat o sa ma obligi sa ma las violata de altul nu?Ce ii cu tine?Nu erai asa dimineata!Nici macar nu mai vreau sa stau la tine si te rog mult sa imi arunci cumparaturile ce le-am facut ieri la gunoi pentru ca nu mai intru in casa ta nici daca ma ameninti ca ma omori,ceea ce se va intampla curand!tip la el in timp ce plangeam
-Demia...imi pare rau!Intradevar nu stiu sa glumesc si chiar daca as glumi tu ai lua totul serios.Acei oameni lucrau pentru mine.Vroiam sa glumesc cu tine.Eu i-am angajat pe oamenii aceia,iti jur!De ce iei totul in serios?ma intreaba in timp ce cateva lacrimi isi faceau aparitia pe obrazul sau fin
-De ce iau totul in serios?Sa zicem ca tu esti eu iar eu sunt tu,iar eu vin si iti fac o gluma total ridicola,de sa te sperii ca te violez sa te mai si leg de pat si poi sa zic ,,scuze a fost doar o gluma".Ti-ar placea?Nu ai lua totul in serios?Si apoi eu sa te oblig sa canti si sa ma faci fericita si apoi sa-ti zic sa imi dansezi la bara!Tie chiar nu-ti pasa de mine?Ti se pare ca totul este o gluma pentru mine?Tu stii ce rau m-am speriat aseara?Te-am iertat pentru ca am crezut ca nu o sa mai faci glume deastea!Cum poti sa fii asa?Crezi ca daca esti vedeta,oamenilor care le faci asemenea glume,nu se supara?Iti multumesc ca m-ai lasat sa dorm aseara la tine si ca ai facut tot posibilul ca Sergiu sa fie pedepsit,dar acum nu mai vreau sa iti cer ajutorul!Multumesc si pa!spun eu apoi plec dar Bleyn ma prinse de mana si ma trase la pieptul sau si ma imbratisa foarte tare,in timp ce plangea.Ii parea rau pentru tot ce mi-a facut si dorea sa repare totul.Cand il auzeam ca plange si ca isi cere scuze,ochii mi s-au umplut si mie de lacrimi si l-am imbratisat si eu puternic.
-Imi pare rau.Te rog iarta-ma!ma implora printre lacrimi
-E a zecea oara cand spui asta!Te iert dar te rog sa nu mai faci asemenea glume.il rog eu in timp ce Bleyn plangea si mai tare,dar acum de fericire ca l-am iertat.Dupa 2 ore de imbratisat,am cazut amandoi in genunchi de obositi ce eram,dar nu ne-am dat drumul.Ne imbratisam tot mai tare,pe rand mai eliberam cateva lacrimi.Asa am stat pana la ora 21:43,cand de frig,amandoi am mers in masina si in aproximativ 15 minute am ajuns acasa.Intram in apartamentul lui Bleyn si mergem amandoi si bem apa,caci ne era sete de atatea ore de plans si de stat afara.L-am intrebat pe Bleyn daca pot merge sa fac dus iar el mi-a raspuns afirmativ si mi-a dat prosopul si camasa ce le pregati aseara.Ii multumesc apoi merg la dus.Intre timp Bleyn merse si isi cauta si el prosopul si ceva haine de schimb.Se gandea ca daca va intra peste mine in baie,sa facem dus impreuna,il voi lovi cu ce apuc sau nu imi va fi rusine.Bleyn e hotari sa intre peste mine in baie.Deschise usa incet ca sa nu aud ca intra si isi puse prosopul si hainele langa ale mele apoi se dezbraca chiar si de boxeri.Eu nu il auzeam din cauza ca eram prea ocupata sa plang.Bleyn deschise usa de la dus si intra.Eu l-am auzit si incercam sa imi acopar cu mana sanii,dar Bleyn imi prinse mainile si ma intoarse cu fata la el si ma saruta pasional si bland.Ma las prada lui ca si aseara la ultimul sarut,si inchid ochii.De data asta Bleyn nu mai era asa de surprins ca inchisem ochii.El de data aceasta nu ii mai inchise si se uita atent la perete,sa aiba grija unde ma impinge,sa nu ma lovesc.Ma impinse in perete si eu deschid ochii de durere pentru ca ma impinse prea tare si prea brutal.Bleyn se uita la mine calm in timp ce eu ma uitam la el uimita.Bleyn ruse sarutul si incepea sa ma sarute pe gat.Cam in 2 minute,telefonul meu suna.
-Nu raspunde.imi zice Bleyn linistit
-Tu ai raspuns ieri.ii zic apoi fug sa raspund.Era Anda.Dupa 5 minute,Bleyn iese din baie cu un prosop in mana si mi-l pune in jurul corpului meu,ca sa nu racesc,apoi imi lua telefonul din mana,se uita cine era si intra in vorba cu Anda.
-...si ma gandeam sa mergem maine la cumparaturi...,apuse Anda dar fu oprita de Bleyn
-Pai poate mergem dar nu stiu daca am chef.Auzi Anda,Demia este cam ocupata asa ca vorbiti maine ok?Pa!Spuse Bleyn apoi inchise telefonul.Eu radeam inca de faza cu Anda.Bleyn era cu un prosop pe el doar.Ma lua in brate si ma duse la el in camera si ma puse pe pat cu grija apoi se puse peste mine si continua ceea ce facea in baie,adica sa ma sarute pe gat.Cobora dn ce in ce mai jos pana ajunse la sanii mei.De data aceasta nu ma mai impotriveam,ci il mangaiam pe Bleyn pe spate.Bleyn cand sa imi dea jos prosopul,tresari si se dadu jos de pe mine si se puse cu fundul pe marginea patului,cu spatele la mine.
-Ce s-a intamplat?il intreb eu in timp ce eram uimita si imi tineam cu mana prosopul,ca sa nu imi cada jos,si ma pun in genunchi langa el
-Nu vreau sa te oblig!Nici macar nu te-am intrebat daca vrei sau nu,doar am inceput sa te sarut.Iarta-ma daca te-am obligat!Nu te oblig!imi spuse el trist
-Bine...nu m-ai intrebat dar nici nu am zis sa ma lasi in pace ca nu vreau.ii spun in timp ce zanbesc,facandu-l sa ma priveasca fericit
-Chiar vrei?ma intreaba Bleyn
-Daca si tu vrei...ii zambesc provocator.Imi zambeste si el apoi ma pune pe spate pe pat si imi zambeste.

Bleyn:Ii zambesc apoi incep sa o sarut pe buzele ei moi si catifelate timp de 2-3 minute apoi cobor si o sarut pe gat,apoi pe piept,apoi ii ii dau incet jos prosopelul de pe ea,dezvaluindu-i sanii si incep sa ii sarut cu pasiune,in timp ce mainile ei erau imbratisate de ale mele.Dupa 2 minute o mana de-a mea ii prinse ambele manute,iar cu cealalta mana ii dau jos prosopelul de tot jos.Ma uitam la ea iar ea la mine,cu putina frica in ochi.
-Nu vrei asta!ii zic eu
-Ba da!imi raspunde
-Atunci de ce iti este frica?o intreb eu ridicand dintr-o spranceana si zambindu-i
-Nu imi este frica!Nu stiu de unde ai scos-o si pe asta dar......auuuuuuuu!striga Demia cand imi bag 2 degete in interiorul ei
-Acum recunosti?o intreb eu zambind
-Nu!raspunde ea
-Bine cum vrei tu!Ai sa recunosti tu pana la urma!ii zic apoi incep sa o sarut in zona ei intima.Isi baga degetele la mine in par si incepe sa mi-l piaptane cu degetutele ei dragalase.Era atat de dulce,dar stiam ca intr-un final o sa recunoasca ca ii este frica.Vroiam sa o testez sa vad cat de mult rezista cu spaima in ea si o sa recunoasca ca ii este frica sau o doare.Dupa 5 minute ma ridic in genunchi si imi dau jos prosopul de pe mine,cu gand sa o patrund si sa ii rup membrana care arata ca este inca fecioara,din prima ca sa nu o doara mai tarziu.Ii zic ce avem de gand si ea aproba din cap si isi ia o perinuta de pe pat si o strange la piept si inchide ochii.Eu ii spun ca ne putem opri aici daca vrea iar ea imi raspunde ca nu vrea.Aprob si o patrund dintr-o data dur si ii rup membrana din prima.Am reusit dar vad cum Demia incepe sa planga de durere dupa ce tipa cand am patruns-o.Ma grabesc sa o imbratisez,in timp ce o patrundeam.Ne-am imbratisat in timp ce eu facem miscari rapide in interiorul ei,sperand ca o sa recunoasca ca o doare,dar spre uimirea mea,nu recunoscuse.O ridic si o pun pe burta apoi incep sa o sarut peste tot.Dupa scurt timp o patrund din nou,dar de data asta incet,chiar daca nu o patrundeam in zona ei intima,o patrundeam incet.Trebuia sa recunosc ca era rezistenta.Dupa 12 minute o intorc si de data aceasta nu o mai patrund ci o sarut pe intregul corp.
-Te iubesc!spuse Demia incet,crezand ca n-o s-o aud,dar se insela
-Serios?intreb eu zambind
-Serios ce?ma intreaba in timp ce inghite sec pentru ca am auzit-o
-Te-am auzit ce ai spus....si eu te iubesc!Doar suntem impreuna nu?Daca nu te-as fi iubit,nu as fi fost impreuna cu tine!ii raspund in timp ce urc spre chipul ei,printre saruturi
-Chiar ma iubesti si chiar suntem impreuna?ma intreaba uimita
-Normal!Te iubesc!ii spun ei
-Si eu te iubesc mult!imi spuse apoi ma saruta.Ne-am mai sarutat timp de 3-4 ore,apoi am adormit amandoi pe la vreo 5 dimineata si ne-am trezit pe la vreo 14:00 dupa-masa.A fost o zi si o noapte minunata.Ma intreb daca nu veneam aici la timp,oare ce s-ar fi intamplat cu Demia?Sunt sigur ca Sergiu o viola.Ma bucur ca eu am fost primul la ea.O iubesc nespus de mult...dar...cine ar fi prost sa o insele,violeze sau sa nu o iubeasca?

http://www.youtube.com/watch?v=dwfKZ-1jyiw -melodia ce a cantat-o Demia
http://images02.olx.ro/ui/2/79/51/25527851_1.jpg -clubul in care au mers

Va mulțumesc încă o data ca nu mi-ai închis ficul și aștept comm-uri și critici cât de dure .
[Imagine: soad1.jpg]

Keep calm and listen to System of a Down ^v^

Răspunsuri în acest subiect
Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 21-06-2010, 04:25 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de IceCat - 22-06-2010, 11:52 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 28-06-2010, 01:32 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 02-07-2010, 11:17 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 26-12-2010, 06:08 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 04-02-2011, 06:05 PM
RE: Viata dificila (DemiaxBleyn) - de x3 Kibii. - 13-02-2011, 06:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns