Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love is everywhere

Ei bine, hello again. Vreau doar sa mentionez ca astept critici, pentru ca vreau sa ma perfectionez. Legat de fic...cred ca ideea e destul de originala, adica...nu am mai vazut ideea asta pana acum la alte ficuri. Ma rog, again, astept critici, si sa imi spuneti cum vi se pare >:D< .

Disclimer: Nu deţin nici un personaj ce îi aparţine lui Kazushige Nojima
din anime-ul/manga-un “Final Fantasy” şi nu fac profit de pe urma acestor personaje/întâmplări.

Stateam si ma uitam la geamantanul roz bombon si plin de haine din fata mea. Nu-mi vine sa cred ca fac asta. Nici macar nu o cunosteam, iar acum sunt tarata acolo si stau sa primesc condoliante. Probabil ca va intrebati cine sunt, nu? Ei bine, sunt o simpla creatura de sex feminin. De obicei nu dau foarte multe informatii despre mine, sunt o fire mai…secretoasa, sa zic asa, deci va trebui sa va multumiti momentan doar cu numele.
Mut privirea de la geamantan, pentru ca stiam ca imi voi face iar nervi amintindu-mi unde trebuie sa ma duc, sau mai bine zis, sa fiu tarata, catre o oglinda mai inalta, si nu foarte lata, asa doar cat sa imi cuprinda corpul. Incep sa ma concentrez pe ceea ce vedeam. Un par lung, foarte drept si negru, o fata palida, doi ochi mari si negri, buze rosii, forme frumoase, tocuri inalte. Asta sunt eu. Frumoasa, minunata, irezistibila si modesta Tifa Lockhart. Provin dintr-o familie de miliardari, asa ca pentru mine totul era lux si fite. Dar nu eram ca toate pisiii-le pe care cred ca toata lumea le cunoaste. Eu nu eram ca ele. Eram…diferita.
Ma intorc catre borseta de farduri rosie, si apuc rimelul cu rapiditate. Ma apropii de oglinda, apoi mai aplic alt strat de rimel peste genele mele care erau deja grele de la atata ,,smoala”, cum ii ziceam eu. Imi placea chestia asta, aranjatul. Mi-a placut de cand am primit prima trusa de machiaj, adica atunci cand era micuta. Mama spunea in totdeauna ca sunt feminina, si ca o mostenesc. Dar nu ati vrea sa o vedeti pe ea cand vine vorba de machiaj.
Aveam de gand sa imi aplic si gloss-ul din nou dar…
- Tifany, intarziem din cauza ta. E deja ora patru si jumatate. Grabestete!
Vocea mamei mele m-a facut sa las instantaneu gloss-ul din mana, si sa il arunc in borseta. Mama era varianta mea mai imbatranita. Era exact ca mine, aceiasi ochi, acelasi par, acelasi pigment al pielii ,acelasi comportament. De fiecare data cand mama imi striga prenumele intreg, erau doar doua variante. Ori facusem ceva rau, ori era nervoasa. Dar de obicei era prima varianta.
- Sunt gata. –spun eu cu un zambet nevinovat-
Am apucat de pe pat BlackBerry-ul meu negru, mi-am pus geanta Louis Vuitton pe umar, si am iesit din camera. Probabil ca va intrebati unde trebuie sa merg, nu? Ei bine, a murit strabunica mea, iar acum trebuia sa mergem la inmormantare, in nustu ce orasel destul de indepartat de NY. Nu o condamn, avea 97 de ani…trebuia sa dea coltu la un momendat, nu? Ma rog, exista o parte buna in tot rahatu asta. Mergem cu avionu` lui tata. Probabil ca iar voi dormii tot drumul. Dar tot ce vreau acum, e sa ma trezesc si sa fiu deja ajunsa, sau cel mai bine, sa ma trezesc ca totul s-a terminat, si ca nu trebuie sa mai merg nici unde.

~PooOze~: Tifa: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...r5pA3w2GXQ
BlackBerry-ul: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...QfU3T8485q
Geanta: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...ut3Ca5K7lm[posturi unite]
Au draci...l-am postat din greseala la Naruto fics...va rog mult, poate cineva sa mute ficul la Other fics, sau macar sa imi spuneti cum sa il mut eu?:D Multumesc mult:*
[Imagine: 2lka1zc.jpg][Imagine: vxez34.jpg] [Imagine: n64211.jpg]
[Imagine: chibi_3945.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Love is everywhere - de La Minor. - 26-12-2010, 05:05 PM
RE: Love is everywhere - de Cookiesor - 26-12-2010, 05:23 PM
RE: Love is everywhere - de Miranda. - 26-12-2010, 05:38 PM
RE: Love is everywhere - de Aly - 28-01-2011, 06:20 PM
RE: Love is everywhere - de La Minor. - 28-12-2010, 01:33 AM
RE: Love is everywhere - de Matt. - 29-12-2010, 12:03 PM
RE: Love is everywhere - de La Minor. - 29-12-2010, 10:19 PM
RE: Love is everywhere - de La Minor. - 21-01-2011, 08:14 PM
RE: Love is everywhere - de Zuza. - 27-01-2011, 05:07 PM