Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

This or That?

Buna! Pai m-am strecurat si eu pe aici. Am vazut ca este un fic nou si daca tot n-am ce face sa citesc si eu.

Ce pot spune? Mi-a dat dureri de cap acest asa numit capitol. La un moment dat ai vrut sa spui din perspectiva Sakurei insa ti-ai schimbat ideea. Ori erai pe mess si scriai. Ma rog, intr-un fic nu se scire cu limbaj de messenger. Dupa cum arata tu n-ai facut cunostinta cu regulamentul.

Disclaimerul lipseste. Nu ai 40 de randuri. Chiar ii inteleg pe moderatori cand se enerveaza ca regulile nu sunt citite. Nu-ti ia mai mult de 5 minute, iti spun eu.

Pai cum a spus Marina idea este origina (intr-un fel) insa cum ti s-a mai spus pare a fi o telenovela. Ba este cu Lee ba cu Sasuke. Descrierea, nu ai asa ceva. Un fic sau ma rog nu neaparat un fic ci o compunere nu este alcatuita doar din dialog. In nici un caz nu este piesa de teatru.

Actiunea este fugarita de caini, pisici, gheparzi. Nici nu stiu insa in nici un caz n-am ineteles ce se intampla la sfarsit. Cine pe cine saruta? o.O

Sincer, inainte sa scrii un fic mai citeste si altele (si nu ma refer la cele pline de dialog). Carti, si alea sunt folositoare. Citeste si vezi cum este scrisa o carte, un fanfic, ce vrei tu. Daca nu vrei sa citesti prea mult dute la One-shouts. Sunt scurte si vei observa si acolo cum este.

Sper ca nu te-am suparat cu nimic.

Răspunsuri în acest subiect
This or That? - de Ana.Maria - 26-12-2010, 02:47 AM
RE: M-au parasit amandoi - de Vero - 26-12-2010, 02:59 AM
RE: M-au parasit amandoi - de Marina. - 26-12-2010, 03:10 AM
RE: M-au parasit amandoi - de ÃŽngeraÅŸÅŸ - 26-12-2010, 02:07 PM
RE: M-au parasit amandoi - de Cookiesor - 26-12-2010, 05:01 PM
RE: M-au parasit amandoi - de Miranda. - 26-12-2010, 06:08 PM
RE: M-au parasit amandoi - de Sayonara - 26-12-2010, 10:09 PM
RE: This or That? - de Ana.Maria - 26-12-2010, 11:48 PM
RE: This or That? - de Vero - 27-12-2010, 02:12 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: