Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum credeti ca va fi sfarsitul?

- In Naruto Shippuuden Sakura si Hinata i-au marturisit deja lui Naruto ca il plac si ramane la alegerea lui . Desi aparent se pare ca Naruto o va alege pe Sakura pentru ca o placea de mult sunt foarte multe sanse sa ne surprinda , Hinata devenind alegerea lui .
- Deasemena lupta dintre el si Sasuke va avea loc la un moment dat daca nu pentru readucerea lui Sasuke inapoi atunci pentru salvarea Konohai si poate avea doua urmari ori Sasuke moare - foarte probabil - si naruto ar suferi enorm in urma pierderii " fratelui cu nu l-a avut niciodata , ori Naruto reuseste sa ii deschida ochii lui Sasuke insa acesta poate se va intoarce in Konoha ... ceea ce nu cred ... si nu va fi bine primit sau va fugi in lume murind singur dezamagit de evolutia muncii lui [ nu sunt o mare fana a lui Sasuke 71 ]
- Naruto va ajunge Hokage cu siguranta insa exista posibilitatea ca nu acesta sa fie finalul - dupa cum a mai zis cineva inainte - si Kishimoto sa lungeasca animeul pana cand Naruto va muri .
Ar fi atatea alternative insa cea mai plauzibila ar fi aceasta , cred eu , avand in vedere evolutia actiunii in Shippuuden .
Ramane de vazut 4 (*.*) V

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Răspunsuri în acest subiect
Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de cristina1996 - 01-11-2009, 05:44 PM
RE: cum credeti ca va fii sfarsitul animului naruto?? - de Biscu' iz back ^^ - 26-12-2010, 03:55 PM
RE: Cum credeti ca va fi sfarsitul? - de Saravis - 21-02-2012, 08:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce credeti despre seria Naruto SD? hero1hero 1 2.914 09-07-2012, 07:29 AM
Ultimul răspuns: Mykoto

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)