26-12-2010, 02:07 PM
Pai ce sa zic ... :| au zis altii destul . Nu este chiar bun , dar o sa te perfectionezi in timp la 10 ani nu ai ce sa ceri prea multe Curcubeu fara culori ;) .Sincer fata ce ai patit ... alooo are 10 ani , macar incearca si ea , iar tu o iei tare nu se vorbeste asa . Intradevar ai zis niste chestii foarte adevarata dar incearca sa le formule ca niste sfaturi pe viitor deoarece ai adus jigniri la adresa autoarei ;) . Adica : ,, tu numesti asta fic?...de disclaimer ai auzit in viata ta? '' ,,stateai si tu in fata monitorului si citeai fic-uri...la un moment dat "ding" se aude clopotelul'' . Chiar /:) ... am specificat si mai sus ai dreptate in ceia ce zici dar poti si sa reformulezi deoarece uite asa no sa mai puna continuarea si tot ce o sa zica o sa fie ,, Nu sunt buna de nimic mai bine numai intru pe forum '' , ti-o spun din propria experienta :) .
Scuze daca te-am suparat dar asta-i adevarul :| .
Si Ana.Maria la cati ani ai tu nu poti face un fic cum poate sa faca cineva la 13 , 14 , 15 etc . daca nu ma insel esti in clasa a 4 , eh .. ai multe de invatat . Debea intra 5 o sa inveti mai multe :) , parerea mea este sa pui continuarea si sa dai la cineva mai mare decat tine sa ti-o corecteze sa iti explice unde ai gresit si dupa sa o pui pe site . Parerea mea defapt tu faci cum vrei . :)
Pa-pa :* !
Scuze daca te-am suparat dar asta-i adevarul :| .
Si Ana.Maria la cati ani ai tu nu poti face un fic cum poate sa faca cineva la 13 , 14 , 15 etc . daca nu ma insel esti in clasa a 4 , eh .. ai multe de invatat . Debea intra 5 o sa inveti mai multe :) , parerea mea este sa pui continuarea si sa dai la cineva mai mare decat tine sa ti-o corecteze sa iti explice unde ai gresit si dupa sa o pui pe site . Parerea mea defapt tu faci cum vrei . :)
Pa-pa :* !
Pam-pam-pam ... Intelegi ?!