Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just a late "Hello!"

(25-12-2010, 04:23 PM)Myranda A scris: Sper ca aceste intrebari nu au mai fost puse pana acum ca o sa ma intristez.
~ De unde ai auzit de zup? Si poti spune de ce ai vrut sa-ti faci cont in acest forum?
~ Ce anume ti-a atras cu ochiul la animezup? Si care este lucrur pt. care ai vrut sa intri ( povetile, AMv, gfx)?
~ Ce parere ai despre urmatoarele calitati negative: ura, mandrie, lacomie. Ai pe una dintre ele?

88:X Ma bucur sa te cunosc 88:X
interesante intrebari
api sa incepem cu prima cum ar face orice om in toate facultatile mintale (vorba tatalui meu 21 )
Mie nu mi-a spus nimeni de zup l-am gasit acum un an si ceva in timp ca am dat de "gustul" ficurilor. Iubeam sa citesc ficuri si gasisem pe diferite forumuri pana am dat de zup si m-am indragostit ce acest site. Am dorit sa-mi fac cont cand am citit ficul Destine incrucisate pe care si acum il iubesc. Inainte muream de nerbdare sa citesc capitolele urmatoare si ma deranja cand trebuia sa astept luni pana sa citesc nextul insa de cand am inceput sa scriu si eu am inteles ca pentru a crie unfic bun ai nevoie de tmp si normal ca mai trebuie sa te bucuri si tu de viata nu sa stai cu ochii in calculator 24h din 24h.

Pai cum am mai spus ficurile. De amv-uri am descoperit mai tarziu (adica pe zup deoarece eu editez amv-uri de doi ani si ceva si am si cont pe youtube).

Pai ce parere as putea avea? Urac persoanele cu acete "calitati". In clasa mea exista multe astfel de exemple. Inainte eram un grup unit insa acum s-au format cum se spune "bisericute". Si sa-ti raspund la prima intrebare nu am o parere prea buna. Mi se pare ca aceste asa numite calitati domina prea mult pe pamant. Foarte rar gasesti persoane bune care sa nu se mandreasca cu reusitele lor sau care sa fie lacomi. Si ultima intrebare, acum nu vreau sa par o snoaba si sa spun ca eu sut perfecta si ca nu sunt nici lacoma, mandra sau sa fiu genu de persoana care uarste. Recunosc ca uneori ma mandresc de reusitele mele, acum cine nu ar face-o? Sa fim sinceri. Insa lacoma, eu? Mereu impart ce am ceea ca uneori ma cam enerveaza ca eu raman fara deci inerc sa mai pun putin piciorul in prag. Si in legatura cu ura. Nu, eu chiar nu sunt o astfel de persoana. Si asta nu o spun numai din perspectiva mea. Chiar diriginta a spus la sedinta cu parintii ca eu sunt singura din intreaga clasa care nu s-a inrait.

Sper ca te-am lamurit.

Răspunsuri în acest subiect
Just a late "Hello!" - de Cookiesor - 24-11-2010, 11:04 PM
RE: Just a late "Hello!" - de Aerith - 25-11-2010, 12:33 AM
RE: Just a late "Hello!" - de Acadea' - 25-11-2010, 11:05 AM
RE: Just a late "Hello!" - de Cookiesor - 25-11-2010, 09:46 PM
RE: Just a late "Hello!" - de Miranda. - 25-12-2010, 04:23 PM
RE: Just a late "Hello!" - de Cookiesor - 25-12-2010, 05:40 PM
RE: Just a late "Hello!" - de Cloud - 26-12-2010, 05:45 PM
RE: Just a late "Hello!" - de Cookiesor - 26-12-2010, 05:56 PM
RE: Just a late "Hello!" - de Mykoto - 27-12-2010, 02:37 PM
RE: Just a late "Hello!" - de Cookiesor - 28-12-2010, 01:08 PM