Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intunericul iubirii nestiute

Cred ca si eu ar trebui sa scriu cate ceva despre povestea mea INDIUS love

In aceasta se gaseste o iubire adevatata care din cauza mortii nu poate sa aiba loc. Sakura era o fata foarte rea asa ca a murit, dar in drumul spre iad aceasta i-a promis diavolului ca ii va fi sluga pe vecie daca ii da viata, devenind astfel un indius. In slujba ei pt. biavol si toate spiritele rele ea intra in corpurile oamenilor si ii omora ducandu-i obligatoriu in iad. Dar ea fin fata nu putea sa trimita in iad decat fete, asa ca ii cucerea pe baieti si in acet mod ajungeau si ei in iad.

Dupa o perioada in care Sakura tot omora l-a cunoscut pe Sasuke, un baiat care are in adancul sau un spirit doid. Acest spirit care este numit doit reprezinta calauza lui Dumnezeu ca sa-i omoare pe indius. Ei stau in corpurile baietilor si ii pazezc de indius, deoarece Dumnezeu nu le poate face nimic servitorilor diavolesti.

Dragostea dintre Sasuke si Sakura ia nastere dar ea fin obligata sa-l omoare pe Sasuke trebuie sa faca acest lucru.

Mie imi place foarte mult povestile sasusake. ( raspunsul la intrebarea obligatorie)

Am multe povesti preferate:
Money vs love scrisa de ellamanu
Ingerul negru(Sakura) scris de O@n@
Focul iubiri ( nu imi amitesc de cine este scris)
O alta viata...o alta personalitate:x
Mai era inca o poveste foarte frumoasa dar nu imi amintesc, citesc atat de multe incat si uit.

Cat despre povestea de mai sus imi place, chiar vreu s-o citesc.

Răspunsuri în acest subiect
Intunericul iubirii nestiute - de Miranda. - 24-12-2010, 09:26 PM
RE: File din sasusaku - de Cookiesor - 25-12-2010, 12:47 AM
RE: File din sasusaku - de Miranda. - 25-12-2010, 12:52 AM
RE: File din sasusaku - de Moon princess - 25-12-2010, 11:48 PM
RE: File din sasusaku - de Debb.' - 26-12-2010, 07:28 PM
RE: File din sasusaku - de curcubeu fara culori - 26-12-2010, 08:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lumina ce va imparati intunericul(fic sasuhina) Gabriella 15 12.429 28-05-2010, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure] aurelia chircu 4 3.322 17-04-2010, 04:22 PM
Ultimul răspuns: Aly

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)