Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intunericul iubirii nestiute

Okay, ma bag si eu.

You changed me

In acest fic personajul principal este Sasuke. Este un baiat de bani gata care isi petrece noptile prin lcuburi in loc sa invete cum ar face alt baiat de varsta lui din clasa sa. Acesta nu a fost asa mereu. Pana in clasa a XI-a el era un baiat care nu-si petrecea timpul cu fete si era cel mai bun din intreaga sa scoala insa cu timpul a dat de "gustul" noptilor fierbinti petrecute cu tot felul de fete.
Intr-o seara este prins de catre parintii sai cand venea de la o "amica" iar acestia fiind foarte suparati il pedepsesc sa se mute cu ei in Konoha, un oras despre care nu a mai auzit.
Mutarea din New York in Konoha nu a fost minunata pentru el deoarece la scurt timp afla ca urmeaza sa se casatoreasca cu Karin, o fata care facea parte din grupul sau si cu care a fost impreuna o scurta vreme.
In incercarile sale de a scapa o raneste pe Sakura dupa o noapte petrecuta impreuna si face un plan pentru a ramane in New York atunci cand se intoarce cu logodnica sa pentru o prezentare de moda. Acesta afla ca roscata este insarcinata si vestile proaste nu se opresc aici. Suigetsu nu-l mai poate ajuta cu scaparea sa insa fix cand se intorcea spre casa din New York au avut un accident ingrozitor.
Multe lucruri i se mai intampla lui Sasuke dupa acel accident cand familia sa crede ca el imrepuna cu fratele sau au murit iar trupurile lor nu au mai fost gasite. Sakura impreuna cu sora sa sunt indurerate insa ce face Sasuke cu adevarat?

Pai, cam acesta ar fi rezumatul ficului meu. Si mie una imi plac foarte multe ficuri insa primul fic care mi-a atras atentia este Destine incrucisate. Este o poveste minunata si am vrut s-o mentionez deoarece este printre primele ficuri de aici de care m-am indragostit.

Răspunsuri în acest subiect
Intunericul iubirii nestiute - de Miranda. - 24-12-2010, 09:26 PM
RE: File din sasusaku - de Cookiesor - 25-12-2010, 12:47 AM
RE: File din sasusaku - de Miranda. - 25-12-2010, 12:52 AM
RE: File din sasusaku - de Moon princess - 25-12-2010, 11:48 PM
RE: File din sasusaku - de Debb.' - 26-12-2010, 07:28 PM
RE: File din sasusaku - de curcubeu fara culori - 26-12-2010, 08:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lumina ce va imparati intunericul(fic sasuhina) Gabriella 15 12.440 28-05-2010, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure] aurelia chircu 4 3.333 17-04-2010, 04:22 PM
Ultimul răspuns: Aly

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)