Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intunericul iubirii nestiute

Huh..ce idee brilianta!
Pai,incep eu..:-??
Este o poveste Sasusaku on going si am de gand sa mai scriu:)).In prima parte este descrisa Sakura si drama prin care a trecut datorita acelui vis,insa,cu ajutorul prietenilor sai,reuseste sa'si revina.Este total schimbata dupa ce isi revine,devine mai rebela si sigura pe ea,uneori chear prea aroganta.In timp se indragosteste de Sas'ke si traiesc o perioada lunga o poveste frumoasa de dragoste.Dar,Sak'ra mai are un vis din acela in care i se spune ca nu a facut alegera cea potrivita,dupa care cade iar in depresie,deoarece Sas'ke o paraseste,plecand pt. moment in alta tara la criticile parintilor lui.El nu vrea s'o raneasca pe Sak'ra asa ca nu'i zice,dar aceasta este foarte devastata dupa plecarea lui..Dupa cativa ani se intalnesc din nou,la acelasi liceu si isi aduc aminte de clipele petrecute impreuna,Sas'ke marturisindui din nou sentimentele ce le poarta.
Asta este schita pe care imi bazez eu poveste..sper sa va placa..:))
Asa..povestea mea preferata..defapt am doua:Mortal Puzzle scris de Marina:x si Lumea Ireala scrisa de Vex;)...Va sfatuiesc sa le cititi cu incredere,nu veti regreta:)).Bye dears:-h!
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"

<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

Răspunsuri în acest subiect
Intunericul iubirii nestiute - de Miranda. - 24-12-2010, 09:26 PM
RE: File din sasusaku - de •нąкü• - 25-12-2010, 12:27 AM
RE: File din sasusaku - de Cookiesor - 25-12-2010, 12:47 AM
RE: File din sasusaku - de Miranda. - 25-12-2010, 12:52 AM
RE: File din sasusaku - de Moon princess - 25-12-2010, 11:48 PM
RE: File din sasusaku - de Debb.' - 26-12-2010, 07:28 PM
RE: File din sasusaku - de curcubeu fara culori - 26-12-2010, 08:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lumina ce va imparati intunericul(fic sasuhina) Gabriella 15 12.429 28-05-2010, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure] aurelia chircu 4 3.323 17-04-2010, 04:22 PM
Ultimul răspuns: Aly

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)