24-12-2010, 06:17 PM
Frate da ce-i aici grupul ateistilor se intruneste pe postul meu?
(note to self: pune exceptii in post)
Ok. Nu o sa intru intr-o discutie metafizica cu voi da o sa va dau logica lui Steve
If let's say there was this monkey. And it was magic. And it existed forever. Then one day it created an angry old man(God daca vreti voi) who said: I was not created by a monkey and he created us.
Raspunsul e: The magic monkey
Believe in the monkey.
Nu va mai bateti capul cu ntrebari de astea. Stiu ca e cool sa fii ateu sa nu crezi si toate cele.
Dar lasati astea deoparte si bucurati-va de tinerete. Spoon( si nu ma refer la lingura
)
Lasati teologia si filozofia ca sunt plictisitoare.
BINE! Nu stiu! Sunteti fericiti? Don't look at me.
Ignore all above.
Have a nice day!
Spoon ppl.

(note to self: pune exceptii in post)
Ok. Nu o sa intru intr-o discutie metafizica cu voi da o sa va dau logica lui Steve

If let's say there was this monkey. And it was magic. And it existed forever. Then one day it created an angry old man(God daca vreti voi) who said: I was not created by a monkey and he created us.
Raspunsul e: The magic monkey

Believe in the monkey.
Nu va mai bateti capul cu ntrebari de astea. Stiu ca e cool sa fii ateu sa nu crezi si toate cele.
Dar lasati astea deoparte si bucurati-va de tinerete. Spoon( si nu ma refer la lingura

Lasati teologia si filozofia ca sunt plictisitoare.
BINE! Nu stiu! Sunteti fericiti? Don't look at me.
Ignore all above.
Have a nice day!
Spoon ppl.
“Mankind is a futile embarrassment to the heavens, Captain Raithen. An imperfect vessel imperfectly made. We play at being omnipotent, knowing the potential perhaps lies within us yet will always be denied to us.â€(Diablo)
![[Imagine: chibi_2926.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_2926.gif)
Dracorex and Thor
OH NO WHY IS ANIMALS ON MY FACE?
„Violenţa este ultimul refugiu al celor incompetenţi."-Salvor Hardin(Fundatia)
We live in a world that is not perfect nor painless but we live and that is all that counts.(eu,Kriptykk
)
![[Imagine: chibi_2926.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_2926.gif)
Dracorex and Thor
OH NO WHY IS ANIMALS ON MY FACE?
„Violenţa este ultimul refugiu al celor incompetenţi."-Salvor Hardin(Fundatia)
We live in a world that is not perfect nor painless but we live and that is all that counts.(eu,Kriptykk