Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Alege!
TheDeyu03
66.67%
4 66.67%
SilviuSsj5
33.33%
2 33.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

~L~ vs TheDeyu03 - votati acum

Prima lucrare este foarte sentimentala, nu foarte dar nici de loc.
Ai descris sentimentele cel mai mult, puteai si mai mult sa scri. Ai alea o tema foarte grea, durerea este usor de descris dar nu usor de imprimat in foaie, cuvintele pe care trebuie sa le folosesti nu sunt obijnuite, moartea sau tristetea au o oarecare vocala ( un stil mai puternic in vocale). NU poti sa scri o lectura trista dar sa folosesti un vocabular de strada, sau obijnuit, ai nevoie de durere si putere in cuvinte.
Ideea este buna dar nu cred ca se ridica la nivelul tau, nu ai destula experienta.
Titlul: "De ce ea?" foarte sec si fara pic de gandire.

A doua lucrare
Nu ai descriere, acesta e pe alta planeta. NU ai pus de deloc suflet in cea ce ai facut, tu ai lucrat bine tinand cont va este primul tau duel. Nu este o lucrare rea dar nici perfecta.
"Fata1", "Fata2" si tot asa mai departe mi-a lasat o amintire placuta, Daca ai fi descris ai fi castigat cu siguranta. Ai lasat un suspans, a trebuit sa citesc incet ca sa nu pierd firul, acest lucru mi-a placut.
Actiunea a fost grabita, dar tinand cont de tema sa sti ca nu este o problema.
Titlul este chiar tema, foarte urat, asta nu mi-a placut.

Deci am comentat mai dur la prima o aleg pe ea deoarece are mai multe sentimente. Silviu daca ai fi descris te-asi fi votat pe tine fara sa mai stau pe ganduri.

Răspunsuri în acest subiect
~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de SilviuSsj5 - 11-12-2010, 03:59 PM
RE: Silviussj5 vs TheDeyu03 - de Layla. - 19-12-2010, 10:57 AM
RE: Silviussj5 vs TheDeyu03 - de SilviuSsj5 - 20-12-2010, 11:50 AM
RE: ~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de Kayla. - 20-12-2010, 04:18 PM
RE: ~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de Miranda. - 23-12-2010, 08:12 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)