Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cuvinte însângerate [ one - shots ]

Mah, ar trebui să-mi fac abonament- iar sunt prima care comentează*laughs*

Când am citit titlul, mi-am închipuit cu totul altceva- ceva cu totul şi cu totul altfel decât ceea ce ai scris; nu mă întreba de ce, este prima dată când mi se întâmplă- dar îţi spun de pe acum că mi-a plăcut enorm acest one-shot. Viziunea naratorului* sau aş putea spune chiar a ta, bănuiesc* asupra oamenilor/vieţii este surprinzător de asemănătoare cu viziunea mea. M-am regăsit dacă nu total, cel puţin parţial în pielea personajului şi m-a izbit teribil chestia asta( chiar mi-am deschis la un moment dat caietul la una dintre lucrările mele şi am început să subliniez asemănările*laughs* ).
Asta a făcut ceea ce ai scris atât de 'special' în ochii mei. Nu cred că este cazul să spun că unele părţi au fost geniale( ca de exemplu ultimele propoziţii) şi că nu am nimic de reproşat în ceea ce priveşte conţinutul şi felul în care ţi-ai organizat ideile.

Acum, ca să nu uit* am uitat să menţionez chestia asta în posturile precedente* am observat un lucru pe care-l întâlnesc des în lucrările tale: ajungi să te repeţi; mult, ceea ce este obositor şi te zgârie pe creier uneori; ca să eviţi asta poţi să citeşti cu voce tare de mai multe ori ce ai scris şi sunt sigură că o să-ţi dai seama şi singur unde şi ce 'scârţâie'.

În rest, toate bune şi frumoase... Aştept şi alte lucrări; o, şi 'Merry Christmas', că tot vine Crăciunul>.<
She is a living existence of selfishness.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cuvinte însângerate [ one - shots ] - de Rouge - 23-12-2010, 08:07 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)