23-12-2010, 05:45 PM
Ma bag si eu ca musca in lapte cu doua zile inainte de terminarea votului.
Deci :
1. Yaoi Maniac
` ` Fara sa te pierzi . . . ` ` . Deci aceste patru cuvinte sau repetat cam de multe ori ceea ce pe mine ma cam zgarie la muzicuta .
` ` O , tu . . . ` ` . Si aceste doua cuvinte la fel . Se repeta tot de vro 3 - 4 ori ca si celalte cuvinte reamintite mai sus .
Unora le place acest aspect de repetitie dar mie una nu prea . Poezia in sine este foarte frumaosa . Ai talent . Cel mai mult mi - a placut ultima strofa :
` ` O, tu, lasă-mă să-ţi spulber inima într-un val,
lasă-mă să-ţi preţuiesc trupul de om,
trunchiuri de arbori prin soarele-l imaginar. ` ` .
2. Frozen Soul [ Kayla ]
Ai mai multe tipuri de rima . Adica aproape toate . De aceea nici nu le mai pomenesc . Fiindca ai rima am putut sa citesc mai usor poezia . Asta imi place foarte mult la o poezie . Cand ai rima totul suna mai lin , parerea mea .
Mie mi se pare ca versurile se imbina armonios si ca are logica ceea ce ai scris tu , ca si la Yaoi Maniac .
Si din poezia ta cel mai mult mi - a placut tot ultima strofa :
Cel ce vrea trupeasca-i mântuire,
Dar nu-şi poate duce crucea, visează
Să ia destinul altuia
Şi apoi abjurează.
=> Prin urmare , votul meu se duce la lucrarea a doua .
=> Felicitari Frozen Soul [ Kayla ] pentru o lucrare frumoasa , dar si tie Yaoi Maniac pentru imaginatia ta .
Deci :
1. Yaoi Maniac
` ` Fara sa te pierzi . . . ` ` . Deci aceste patru cuvinte sau repetat cam de multe ori ceea ce pe mine ma cam zgarie la muzicuta .
` ` O , tu . . . ` ` . Si aceste doua cuvinte la fel . Se repeta tot de vro 3 - 4 ori ca si celalte cuvinte reamintite mai sus .
Unora le place acest aspect de repetitie dar mie una nu prea . Poezia in sine este foarte frumaosa . Ai talent . Cel mai mult mi - a placut ultima strofa :
` ` O, tu, lasă-mă să-ţi spulber inima într-un val,
lasă-mă să-ţi preţuiesc trupul de om,
trunchiuri de arbori prin soarele-l imaginar. ` ` .
2. Frozen Soul [ Kayla ]
Ai mai multe tipuri de rima . Adica aproape toate . De aceea nici nu le mai pomenesc . Fiindca ai rima am putut sa citesc mai usor poezia . Asta imi place foarte mult la o poezie . Cand ai rima totul suna mai lin , parerea mea .
Mie mi se pare ca versurile se imbina armonios si ca are logica ceea ce ai scris tu , ca si la Yaoi Maniac .
Si din poezia ta cel mai mult mi - a placut tot ultima strofa :
Cel ce vrea trupeasca-i mântuire,
Dar nu-şi poate duce crucea, visează
Să ia destinul altuia
Şi apoi abjurează.
=> Prin urmare , votul meu se duce la lucrarea a doua .
=> Felicitari Frozen Soul [ Kayla ] pentru o lucrare frumoasa , dar si tie Yaoi Maniac pentru imaginatia ta .
![[Imagine: Jun0xCa.png]](http://i.imgur.com/Jun0xCa.png)