@Taki Shinkan
Ceea ce ai zis tu e o mare greşeală. Or avea bărbaţii n defecte, dar acum să nu îi punem în inferioritate pe temei greşit. Cum nici toate femeile nu sunt la fel, aşa merge şi cu bărbaţii.
Plus că această chestiune : femei versus bărbaţi mi se pare cam depăşită în secolul în care trăim. Deşi există; iar, nu trebuie generalizat pt. că unora nu le pasă nici cât negru sub unghie de chestiunea aceasta, în timp ce alţii... not to mention.
Din punctul ăsta de vedere sunt de acord cu tine. Dar, iar - prea mare generalizarea. De regulă, admit, femeile pot şi îndură mai mult decât bărbaţii, suntem fiinţe destul de puternice, dar asta nu înseamnă că nu există unele excepţii şi aşa mai departe.
Toată treaba asta e răsuflată, cel puţin din punctul meu de vedere. Să arăţi cu degetul într-una de parcă am fi într-un război continuu. Femeile nu sunt egale cu bărbaţii. Depinde de fiecare în parte cum vede acest subiect dar - mă repet, e asta o chestiune pe care ar trebui să o dezbatem la nivelul secolului nostru? Gosh.
Citat:Un barbat... hmm, nu prea stiu eu ce sa zic, nu prea am avut eu contact cu viata zilnica a unui barbat insurat sau ma rog.... in afara de "pat", fotbal si o bere si multa mancare pana se ingrasa nu prea stiu ce face.Sunt femeie şi NU sunt de acord cu afirmaţia asta. E total greşit să spui aşa ceva despre bărbaţi în general, pentru că nu toţi bărbaţii sunt la fel. Ok, o parte din ei nu fac altceva decât să se ducă la serviciu / sau să nu se ducă la serviciu şi să stea în pat / pe canapea când sunt acasă şi să se uite la fotbal şi să bea bere. Ok, ei cred că e dreptul lor după o zi de muncă / sau de stat degeaba, sau poate au făcut ceva prin casă. O parte din ei, aşa sunt. Dar asta e o prostie, un stereotip pentru că nu toţi bărbaţii sunt la fel. Sunt unii cărora nu le place fotbalul sau nu beau bere şi care sunt preocupaţi de altceva, cu o capacitate intelectuală foarte ridicată, sau care au pur şi simplu alte domenii de interes. Sunt bărbaţi care îşi ajută soţiile când ajung acasă. Sunt bărbaţi de nu ştiu câte feluri.
Ceea ce ai zis tu e o mare greşeală. Or avea bărbaţii n defecte, dar acum să nu îi punem în inferioritate pe temei greşit. Cum nici toate femeile nu sunt la fel, aşa merge şi cu bărbaţii.
Plus că această chestiune : femei versus bărbaţi mi se pare cam depăşită în secolul în care trăim. Deşi există; iar, nu trebuie generalizat pt. că unora nu le pasă nici cât negru sub unghie de chestiunea aceasta, în timp ce alţii... not to mention.
Citat:Ca fiinta, femeia indura cel mai bine
Din punctul ăsta de vedere sunt de acord cu tine. Dar, iar - prea mare generalizarea. De regulă, admit, femeile pot şi îndură mai mult decât bărbaţii, suntem fiinţe destul de puternice, dar asta nu înseamnă că nu există unele excepţii şi aşa mai departe.
Toată treaba asta e răsuflată, cel puţin din punctul meu de vedere. Să arăţi cu degetul într-una de parcă am fi într-un război continuu. Femeile nu sunt egale cu bărbaţii. Depinde de fiecare în parte cum vede acest subiect dar - mă repet, e asta o chestiune pe care ar trebui să o dezbatem la nivelul secolului nostru? Gosh.