Se vede ca sunt tare convingatoare si nu iti face griji, sigur te omori pentru ca l-ai avut si m-ai facut sa scriu cu caps lock. Stiu ca acum iti pasa de mine si de aceea o sa te cicalesc in fiecare zi sa fiu sigura ca pui capitolu'. Ti-am mai zis, nu te pune cu mine. Si voi, domnisoarelor, scapati de scrisu' de messenger, treceti pe la regulament, si nu mai da-ti commenturi (exceptant eu) ca sa-i spuneti lui Yaoi Queen (sper ca am scris bine) sa puna next-ul... doar eu am acel privilegiu. O sa revin cu un edit cu greselile si cu o parerea despre acest capitol.
pana atunci:
cobora - coborind parca suna si asa bine, dar nu mai conteaza.
[space]Am scapat un geamat
Si stiu... ca era repetia "ca un obiect", mai bine mergea "ca o jucarie ieftina" sau cam asa ceva.
Nu am citit tot capitolul, nu ma omori (sunt prea tanara si vreau sa apuc si celalalt capitol), asa ca dau edit (cum am mai zis) dupa ce il termin pe tot de citit/savurat in profunzime.
[edit] mana - mana (fara acel a)
In rest totul a fost perfect ca intotdeauna. Scenele fierbinti mi-e-mi plac, ce sa-i faci.
Stiam eu ca o sa se ajunga la partiile de dragoste (chiar daca si primul viol a fost asa, dar acum ca el o spune, Dantelosul meu, imi vine sa-l dau cu capul de peretii, bruta de mine). Stiam eu ca nu o sa scapi de acea placere a ta de "fac sex, se indragostesc, si traisc fericiti". Trist... Anyway, good luck in continuare, draga mea, scriitoarea mea de yaoi de care am devenit obsedata, fir-ar tu sa fi ca nu ma iubesti (inca ma doare inima, dudaa).
pana atunci:
cobora - coborind parca suna si asa bine, dar nu mai conteaza.
[space]Am scapat un geamat
Si stiu... ca era repetia "ca un obiect", mai bine mergea "ca o jucarie ieftina" sau cam asa ceva.
Nu am citit tot capitolul, nu ma omori (sunt prea tanara si vreau sa apuc si celalalt capitol), asa ca dau edit (cum am mai zis) dupa ce il termin pe tot de citit/savurat in profunzime.
[edit] mana - mana (fara acel a)
In rest totul a fost perfect ca intotdeauna. Scenele fierbinti mi-e-mi plac, ce sa-i faci.
Stiam eu ca o sa se ajunga la partiile de dragoste (chiar daca si primul viol a fost asa, dar acum ca el o spune, Dantelosul meu, imi vine sa-l dau cu capul de peretii, bruta de mine). Stiam eu ca nu o sa scapi de acea placere a ta de "fac sex, se indragostesc, si traisc fericiti". Trist... Anyway, good luck in continuare, draga mea, scriitoarea mea de yaoi de care am devenit obsedata, fir-ar tu sa fi ca nu ma iubesti (inca ma doare inima, dudaa).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2