21-12-2010, 02:22 PM
Eu ma simt mandra de un 10 pe care l-am luat la geografie. Am multe astfel de note la aceasta materie, dar unul e mai special. Trebuia sa ne asculte din capitalele Asiei, iar eu eram singura care a invatat. Evident, m-am oferit la asculat. Nici nu stiu cand mi-a pus cele 10 intrebari. M-am trezit deodata ca am raspuns corect la tot fara sa ma incurc si fara sa uit ^^'
O alta nota este la fizica. E din clasa a 8-a. In gimnaziu eram varza la acest obiect. Luam note peste 5 deoarece copiam, dar in nici un caz 10. Si pe la sfarsitul clasei a 8-a am insistat ceva mai mult pe rezolvarea problemelor si pe intelegerea teoriei si m-am trezit ca stiu. La testul din acel capitol am luat 10, fara sa copiez,doar invatand si facandu-mi temele.
O alta nota este la fizica. E din clasa a 8-a. In gimnaziu eram varza la acest obiect. Luam note peste 5 deoarece copiam, dar in nici un caz 10. Si pe la sfarsitul clasei a 8-a am insistat ceva mai mult pe rezolvarea problemelor si pe intelegerea teoriei si m-am trezit ca stiu. La testul din acel capitol am luat 10, fara sa copiez,doar invatand si facandu-mi temele.
![[Imagine: robin-1.jpg]](http://i463.photobucket.com/albums/qq358/shinigami-girl/other%20stuff/robin-1.jpg)