Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Odero si potero si non inventius te amabo

Cap 3

-Lexxy vrei sa te grabesti altfel o sa intarziem si poate pana o sa inceapa directorea discursul o sa am timp sa ma duc sa torturez bobocii sau mai bine poate agat vreun tip sau ceva !deci hai odata striga ca disperata aproape ca o auzea tot cartierul .
- Vin acum asteapta ii rasund in timp ce m-am mai privit odata in oglinda aratam destul de dragut purtam o rochita alba cu o geaca neagra si o pereche de pantofi cu toc negrii de catifea parul il aveam lasat liber mi-am mai dat cu putin gloss mi-am luat geanta si am coborat ,spre bucuria prietenei mele care ca de obicei cred ca statuse ore , daca nu chiar zile intregi in fata oglinzii pentru a se aranja purta o camasa roz decheiata la primii doi nasturi afisand un decolteu generos , o perehe de pantaloni albi si o peeche de pantofi roz foarte inalti de aproximativ 20 cm clar fata asta era nebuna delegat , dar era nebuna mea . Parul blond si-l indreptase si il avea prins intr-o coada de cal ,la gat avea un lantic de perle roz care cadea usor peste sani , in urechi purta o pereche de cercei rotunci si mari din aur alb avea o geanta alba . Era machiata mult prea evident cu un roz destul de strident care iti sarea imediat in ochii dar cred ca asta era si ideea , pe buze avea dat un luciu roz foarte stralucitor incepeam sa cred ca blonda intrecuse masura , doar daca , o asta era vroia sa o enerveze pe diriginta sau cel putin asa cred .
Arati extraordinar ! ii spun examinando din cap pana in picioare
- Si tu arati bine ! Stii abia sa ii vad fata dirigintei cand o sa ma vada asa dar mai ales fata lu idioata de Katty cand o sa ma vada ! spuse Ally zambind . Si pot sa jur ca punea ceva la cale dar nu vroia sa imi spuna ce pentru ca stiia ca voi incerca sa o opresc. Nu am mai spus nimic tot ce puteam sa fac era sa urc in imuzina parcata in fata casei gata sa ne duca la scoala desi nu era departe blonda insista sa mergem cu limuzina . In numai cateva minute am ajuns in fata liceului, o cladire mare de cinci etaje cu aspect sobru de culoare galben , in curete erau numerosi elevi . Fiind printre cele mai imporante licee din tara acesta era dotat foarte modern , avea patru sali de sport , zece laboratoare de informatica , chimie , biologie , fizica , patru labore de lb straine , doua cantine , doua cabinete de stomatologie , doua cabinete medicale , un teren de baschet , fotbal si multe altele . Am cobort din limuzina intrand in curtea liceului ,, High Scool Cristal unde am obsevat ca toti erau stransi intr-un careu se pare ca dirctoarea isi incepuse , lungul , plictisitorul , si obisnuitul ei discurs .
- Domnisoara Alexia Parker este rugata sa se prezinte pe scena cu totii se uitau nedumeriti si se intrebau cine este aceasta fata stai asa asta eram eu. Am ezitat la inceput dar pana la urma am hotarat sa ma duc nu stiam de ce eram chemata nu facusem nimic sau poate ca da in treaca am vazut cateva colege care pareau sa se bucure de faptul ca o sa am probleme nu le-am dat importanta si mi-am continuat discreta drumul meu sub privirile tuturor. Of cat uram cand mi se intampla asta niciodata nu mi-a placut sa fiu in centrul atentiei. In cele din urma am ajuns in fata scenei unde eram asteptata am pasit tematoare catre directoarea Stewart o femeie de aproximativ treizeci de ani cu parul negru prins intr-un coc , slabuta nu foarte inalta purta un costum simplu format dintr-un sacou crem si o fusta de aceiasi culoare care trece putin peste genuchi si o camasa alba si o pereche de pantofi albi cu toc .
- Domnisoara Alexia te-am chemat pt ca vrem sa te premiem pentru ca esti cea mai buna eleva a noasta de aceea vrem sa iti oferim aceasta diploma de recunoastere.
- Multumesc ! raspund ezitand adica primisem o diploma la sfarsitul anului insa si acum se pare ca vroia sa se stie ca sunt cea mai mare tocilara din liceu vai ce bucurie numai prin asta ma puteam remarca si nici macar faptul ca eram foarte bogata nu ma facea sa am prieteni , nici macar prieteni falsi care sa stea cu mine pentru bani , sau pentru a avea note bune numai Allison imi era prietena cu adevarat fara vreun interes ascus . Inainte sa cobor directoarea imi spuse ca dupa terminarea discursului ma asteapta in biroul ei pentru ca vrea sa discute ceva cu mine .Fara sa mai pun si alte intrebari m-am indreptat spre Allison care isi facuse loc prin multime si venise in fata scenei ,cand m-am dus langa ea ma felicitat inbratisandu-ma . Peste cateva minute directoarea isi incepuse obijnuitul ei discurs care era acelasi de fiecre data , un discurs lung si plictisitor pe care nimeni nu vroia sa il asculte si pe care il auzeam in fiecare an oare femeia asta nu se mai satura sa spuna mereu acelasi lucru . Am fost torturati sa il ascultam timp de o ora , pe mine nu ma dranja il invatasem déjà, dar Allison si ceilalti erau terorizati .
- Lexy mai dureaza mult , m-am plictisit ! Daca o sa trebuiasca sa mai aud inca odata asta jur c-o iau la bataie pe directoare spune plangand-si de mila prietena mea , in timp ce eu o priveam amuzata .Doamne fata asta nu se va schimba niciodata.
- Asteapta, asteapta si a terminat spun uitandu-ma la blondina .
- Dar nu s-a …….. hei directoarea pleaca si se pare ca si cei profesori se indreapta spre clase sa mergem si noi . Ce faci tu nu vii ? De ce nu vii ?ma intreba aceasta radicand din spranceana.
- Trebuie sa merg la directiune se pare ca directoarea vrea sa ma vada , ii raspund
- Doamne femeia aia e nebuna , fac pariu ca vrea sa iti dea cartile si temele pentru tot anu spuse blonda incepand sa rada.
- Poate spun eu chicotind , ne vedem in clasa , si zicand acestea plec spre biroul directoarei si in cateva minute ajung in fata biroului batand usor la usa. O voce suptire si pitigaiata se auzi din partea cealalta spunind un simplu ,,intra ’’. Urmand sfatul deschid usa masiva din lemn din cires . Biroul sau locul de pedeapsa cum era numit de catre unii era decorat destul de simplu peretii erau de un alb imaculat cu diferite tablouri , o biblioteca micuta un birou din lemn de cedru si alte cateva lucruri .
- O domnisoara , Parker intra te asteptam . Ia loc te rog ! Te-am chemat pentru ca vreu sa iti zic ceva imi spuse femeia cu o privire serioasa , nu am spus nimic doar m-am conformat sa fac ceea ce mi se zisese .
- Domnisoara Parker te-am chemat aici pentru ca vreau sa iti spun ca ai fost aleasa sa participi la un program de schimbi de elevi , vei merge timp de un an la un liceu din Londra Te-am ales pentru ca esti cea mai buna eleva a nostra spuse femeia in timp ce zambea .Eram socata ! Se pare ca mi-au trebuit cateva minute sa asimilez intreaga informatie iar cand am realizat ce se intamplase cu adevarat atunci parca mi-a cazut cerul in cap ,intreaga mea lume s-a prabusit si pamanutul mi-a fugit de picioare atat la figurat cat si la propriu . Atunci am simtit ca lacrimile vroiau sa iasa nu le-am lasat nu aici , nu acum eram slaba dar nu vroiam sa se vada asta .
- Dar nu pot pleca , parinti mei nu ma vor lasa , am spus asta incet parca sperand sa am dreptate .
- O nu iti face griji domnisoara Parker am vorbit cu parinti tai si au fost intr-un totul deacord vei pleca diseara , Si nu iti face griji in legatura cu cazarea , directorul de acolo s-a ocupat de tot ai sa stai intr-un aprtamen din Campusul Universitatii …….. nu iti face griji este chiar langa liceu , este un loc frumos Alexia stiu ca vei reusi intodeuna ai facut-o . Stiu ca o sa fim mandri de tine spuse femeia afisand un zambet idiot de fata si desi ma enerva la culme nu puteam face , nu aveam ce face trebuia sa ma resemnez asta era singura mea optiune , optiune pe care stiam ca o voi regreta cu desavarsire . M-am ridicat incet de pe scaunul de piele neagra iesind incet din birou fara sa spun nimic . In interiorul meu se dadea o lupta crancena iar lacrimile pe care incercam sa le retin fara succes isi facusera aparitia .Trebuia sa ma descarc imi doream sa tip , sa strig , sa urlu dar nu puteam nu avem forta .Mi-am tarat incet picioarele pana in baia fetelor nu imi pasa ca nu eram in clasa , ca pentru prima data lipseam chiar daca nu se puneau absente nu imi pasa de nimic pentru prima data imi doream sa sa nu fi fost cea mai buna . Am stat asa minute in sir gandindu-ma la tot felul de non-sensuri pana cand am hotart sa ma indept spre clasa si sa le spun asta daca nu aflasera déjà.
- Hei printeso ce s-a intaplat ? In sfarsit si-a dat seama directoarea cat esti de proasta ? ma intreba Kitty ironica .
- Astazi o sa plec la un liceu din Londra . Asta vroiai sa aflii ?
- Da asa e ai auzit bine .O sa plec o sa va fac placerea, o sa dispar asa cum va doriti mai ales tu Kitty si te rog nu face fata asta stim cu toti ca tu esti cea mai incantata dintre toti . am inceput sa tip cu toata puterea si forta pe care o aveam nu imi mai pasa de nimic si tot ce faceam era sa strig ca o disperata in timp ce toti ma priveau socati ii intelegeam nu mai fusesem niciodata atat de isterica , de nervoasa.
- Lexy te rog spune-mi ca e o gluma nu poate fi adevarat , spune-mi ca glumesti te rog . Spune-mi ca e doar o gluma foarte proasta de care o sa radem in urmatoarele cinci minute , spune-mi doar ca directoarea vrea sa ma sperie te rog spune-mi asta te rog !!! ma ruga Allison care mai avea putin si plangea dar stiam ca nu va face asta pentru ca era sub demnitatea ei . Era puternica avea sa treaca peste asta mai repede decat mine pentru ca era o luptatoare.
- As vrea sa pot sa spun ca este doar o mincina dar nu pot imi pare rau Allison astazi o sa plec . Am spus cu o voce stinsa am mers in banca mea in timp ce diriginta venise sa isi ia la revedere de la mine eram atat de trista dar am hotarat sa nu plang trebuia sa fiu tare.Toata ora am vorbit si am hotart ca o sa le spun toate realizarile mele , ganduri , pareri despre noul meu liceu si asa mai departe si atunci a inceput sa sune clopotelul iar eu statem si ascultm clinchetul pentru ultima data .
- Copii sunteti liberi spuse diridinta in timp ce isi lua la revedere de la mine la fel si colegii dupa care plecara mai putin Allison care state langa mine . Am iesit amandoua din clasa prvindu-mi pentru ultima data banca in care statusem timp de trei ani si in care nu aveam sa maistau era ciudat .Mergeam in liniste pe holul plini de elevi care se grabiau sa plece cat mai repede dar parca cand treceau pe langa mine se opreau uitandu-se cu subanteles probabil aflasera ca urma sa plec si daca pana anul trecut eram parca invizibila acum o gramada de necunoscuti veneau sa isi ia la revedere de la mine .Scapand din imbulzeala creeata in jurul meu am reusit sa dau peste cineva doborandu-l la pamant .
Am rostit un scuze m-am ridicat insa cand am vrut sa ajut persoana misterioas peste care dadusem am realizat ca era el . Jack Taylor cel mai popular baiat din liceu dupa care toate fetele erau inebunite si desigur nici eu nu eram exceptia , era un baiat blond cu ochii albastri precum cel mai senin cer , binefacut mai inalt decat mine purta o pereche de blugi si o camasa neagra cu un dragon rosu pe spate deschisa la primii trei nasturi lasand la vedere o un abdomen lucrat la gat avea un lantisor cu un pandativ in forma de cruce , cred ca ma inrosisem iar el vazuse asta iar mie imi venea sa intru in pamant de rusine .
- Hei , Lexy este adevarat chiar pleci in Anglia? Ma intreba blondul privindu-ma intr-un fel destul de ciudat dar eram prea uimita sa mai raspund defapt cred ca surzisem imediat dupa ce imi rostise numele .
- Hmmm……. aaaaa nu adica da atat am reusit sa spun pentru ca nu puteam decat sa ma balbai ca o proasta adica elera atat de super si eu atat de toanta .
- Stii e pacat ca pleci , adica poate ne cunosteam mai bine imi spuse facandu-mi cu ochiul si ridicanduse de jos se aproie forte mult periculos de mut de mine , de fata mea , de buzele mele . Atunci am simtit cum buzele mele erau zdrobite de buzele lui care erau atat de dulci . Si eu care imi doream ca acest sarut sa dureze la nesfrsit era atat de bine nici macar nu imi mai pasa ca eram priviti de o multime de elevi si profesori acum nu conta decat acest moment atat de pecial pentru mine si lipsit de importanta pentru el .Dar cum tot ce e frumos se termina repede si acel sarut lua sfarsit la fel de repede cum incepuse si inainte sa realizez asta blondul plecase de langaa mine insa inainte imi spuse:
-O sa imi fie dor de tine!

Răspunsuri în acest subiect
O iubire de o vara - de Katniss - 21-12-2010, 12:17 AM
O iubire de o vara - de Katniss - 21-12-2010, 12:56 AM
RE: O iubire de o vara - de LemonCandy - 21-12-2010, 08:29 PM
RE: O iubire de o vara - de Katniss - 05-01-2011, 08:18 PM
RE: O iubire de o vara - de Katniss - 08-01-2011, 01:49 AM
RE: O iubire de o vara - de LemonCandy - 08-01-2011, 10:05 PM
RE: O iubire de o vara - de Katniss - 12-01-2011, 01:04 AM
RE: O iubire de o vara - de LemonCandy - 12-01-2011, 08:18 PM
RE: O iubire de o vara - de DeDal N. - 17-01-2011, 09:03 PM
RE: O iubire de o vara - de Nixu - 07-02-2011, 08:41 PM