20-12-2010, 04:00 PM
E o foarte mare diferenta dintre cultura emo si muzica emo . Muzica emo e o muzica mai emotionala si sensibila si sunt foarte multi formatii care merita ascultate ex: Jawbreaker sau Embrace , personal ascult multe formatii "emo" . Cultura emo e un lucru mai sensibil , pustii din ziua de azi daca aud o melodie cu "life sucks" in ea gata . . . life sucks in capul lor dar nu pot intelege adevaratul sens al acelui "life sucks" . Cred ca in majoritatea melodiilor emo cu versuri pe genul "life sucks" nu sunt menite sa creeze feeling-ul de "life sucks" ci din contra sa te ajute sa treci printr-o perioada mai grea. Si din nou pustii din ziua de azi interpreteaza tot gresit si au facut din muzica emo un trend , cool sa ne imbracam alb-negru , cool sa ne taiem pe mana , spun mana ca majoritatea nu au curajul sa isi taie venele , asa ca isi da cu lama/cutitul sau mai stiu eu ce pe mana sa isi faca o cicatrice si sa se mandreasca cu ea. Asa a aparut si stereotipul "emo" . Iar din cauza acestori pusti muzica emo este comparata cu hipersensibilitate si sinucidere . Desigur sunt si formatii noi "emo" care nu incearca deloc sa faca o muzica care sa ajute presoanele prin momente grele ci din contra exploateaza aceste stereotipuri , le de ceea ce vor sa auda ex"i am sad i want to kill myself, my girfriend left me".
"Îl respecți pe cel care e om, si merită respectul. Nu pe lache manelaru care baga Guța in creerii nopții și nici pe rokărilă gherțoiul care vine la 4 dimineața și-și vomită ficații in scara blocului."