Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Alege!
TheDeyu03
66.67%
4 66.67%
SilviuSsj5
33.33%
2 33.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

~L~ vs TheDeyu03 - votati acum

#3
Incepeti s-a votati de acum: votul lu hanna03 nu se va lua in considerare si orice vot neargumentat nu se va lua in considerare si daca se poate un admin, moderator ceva sa stearga votul acela si cele neargumentate care vor fi daca vor fi

Baiatul si Fata: Dezamagirea si Speranta
Totul a început înainte ca băiatul şi fata pe care o vom boteza Fata2 să se cunoască sau să se vadă şi nuh...nu va fi dragoste la prima vedere. Ca să fiu sigur că nu îşi dă nimeni seama despre cine e vorba nu o să fac descrierea lor fizică pentru că povestea se bazează pe una reală. Aşa...deci baiatul cunoştea o fată pe care o vom numi de acum Fata1, şi trebuiau să se vadă Duminică. Înainte Fata1 îl întreabă pe băiat la telefon dacă mai poate aduce şi o prietenă cu ea, iar el a fost de acord. Şi ajunşi cu toţii la Restaurantul1 nu s-au cunoscut pentru că nu s-au mai văzut de o lună şi aveau amandoi look-ul schimbat. Băiatul se uita după doua fete dar vede trei şi nu îsi dă seama ca ele sunt din cauză că Fata1 o adusese şi pe sora ei care o vom numi Fata3. Ca să fie sigură că baiatul e acela, l-a sunat şi l-a întrebat cu ce e îmbracat şi aşa s-au recunoscut. Fata1 i-a făcut cunoştiinţă băiatului cu Fata2 si Fata3 şi apoi au pornit la drum spre Parcul1. Tot drumul până în Parcul1 băiatul nu prea a vorbit, e mereu timid la început, iar Fata3 şi Fata2 vorbeau încontinuu. Peste 20 de minute de mers cu Troleibuzul, au început să se plimbe prin parc, iar băiatul încerca să vorbească din ce în ce mai mult şi se pare că reuşea. Dupa ce s-au învărtit în cerc de două ori s-au aşezat pe o bancă, au desenat fiecare, iar băiatul cu Fata1 au scris şi cu marker permanent pe bancă. După ce s-au plictisit să stea jos au mers mult şi bine pe jos pană în Parcul2 care se afla lângă o gară. Au stat acolo pe doua bănci, au jucat Fazan, Fata2 şi Fata3 complotau, ceea ce nu a fost corect şi nu s-au mai jucat. Apoi au jucat Flori, fete sau băieţi, cel mai mult să spuna numar a rămas Fata2 până când a rămas singură cu băiatul cat timp s-au dus surorile să spună 4 haine dintre care sa îi spună ce să le faca fiecaruia. De data asta s-au îndepărtat ceva mai mult, iar băiatul a început s-a glumească cu Fata2, dar nu era încă îndrăgostit de ea. Apoi au mers la toaletă cele doua surori şi Băiatul cu Fata2 au rămas iar singuri. Se simţeau bine, râdeau. După ce a ieşit Fata1 din încăperea unde erau toaletele a început să apese pe butoanele unde se introducea codul de intrare in toaleta care era dat după ce cumparai un meniu. Şi aşa oamenii din toaletă au rămas închişi vreo 5 minute până să se deschidă uşa. N-au mai stat mult şi au plecat. Au stat la metrou într-o staţie pe o zebră. Acolo Fata1 le-a făcut poze celor 3. Pe la ora 18:00 au plecat surorile şi în drum spre casă Fata2 cu băiatul, şi chiar dacă băiatul nu ştia ca e îndrăgostit de ea tot se simţea bine. Fata2 i-a dat id-ul de mess şi când sa coboare băiatul nu îi mai dadea drumul fetei din braţe dar tot i-a dat că trebuia sa coboare. Deci în ziua asta nu s-au întamplat prea multe.
Săptămâna cealaltă se văd tot Duminica dar de data asta baiatul întârzie 15 minute iar fetele doar o oră şi 15 minute şi spuneau ca e vina Fetei2. Se văd şi nu ştiu unde să se ducă. Şi au fost într-o staţie de metrou unde au desenat, s-au desenat fiecare pe ceilalţi, dar urât nu portret . Baiatul vorbea cel mai mult cu Fata2 şi dintr-un moment a început să o ţină de maini şi sa îi atingă obrazul cu obrazul lui. Când surorile au plecat baiatul o luă pe Fata2 in braţe şi înainte să se întoarca celelalte doua i-a dat drumul. După cateva minute baiatul a început sa o ia iar in braţe, iar Fata1 a fost surprinsă . Băiatul şi-a dat seama că era îndrăgostit de fata şi poate şi fata de el. Băiatul se apropia din ce în ce mai mult de Fata2, o putea săruta ca era aproape de buzele ei cu buzele lui dar nu a reuşit. Când au plecat erau ceva mai departe de casă şi au mers mai mult cu metroul. Cât timp au stat în staţie metroul nu mai venea, şi era bine, mai mult timp împreună. A venit metroul, au vorbit în metrou, fata i-a dat numărul de telefon şi când să coboare băiatul ţinand-o în braţe a reuşit să o sarute dar doar pe obraz.
Miercuri seara băiatul o sună pe Fata2 de la un coleg şi a programat prima întâlnire în ziua următoare la Restaurantul1 unde s-au întâlnit şi prima dată. În ziua următoare convins ca va veni băiatul s-a dus dar a avut telefonul închis. Când a ajuns acolo l-a aprins şi a văzut mesaj de la Fata2 primit la 09:52 că a programat înainte cu câteva zile cu colegele sa iasă într-un club şi ca o să iasă altădată. Băiatul se simţea subestimat, neînţeles, subapreciat, subevaluat, subapreciat, depreciat, bagatelizat, obscur, nedesluşit, nelămurit, neclar, necunoscut, întunecos, mediocru, dezamăgit, deziluzionat, decepţionat etc; de parcă nu le-a mai văzut de mult, că doar nu le vede în fiecare zi, în fine băiatul era supărat pe ea. După toate astea o sună Sâmbătă dimineaţa şi a răspuns sora ei care a spus că se pregăteşte sa plece nu ştie unde. Peste vreo doua ore Băiatul o sună pe Fata1 care îi spune la telefon că Andreea a primit apeluri de la el în ora de biologie şi suna încontinuu şi trimitea mesaje . Băiatul nu înţelege cum că el nu a sunat-o. O mai suna pe Fata2 Joi seara tot de la băiatul acela dar nu răspunde aşa că nu o mai sună a doua oară. O mai sună Duminică pe la 12:00 din telefonul mamei lui. Prima oară nu a răspuns aşa că o mai sună peste 5-10 minute iar Fata2 îi spune că de data asta răspunde, că nu are chef de el şi să o lase în pace. Apoi Băiatul îi spune în mesaj că nu el a sunat-o că nu avea cum fără credit că nu mai încărcăse de mult, mai precis de doua săptămani. Apoi tot în mesaj pe telefon, că putea trimite mesaje din cauză că i-a dat 1 euro cadou de 1 dec, trimis către Fata1 a spus ca o sa vorbească ea cu Fata2, iar băiatul speră şi acum că mai poate fi ceva între el şi Fata2.
Şi încă ceva care nu e prea important, peste vreo doua săptamani şi ceva Fata2 era pe y!m dar era sora ei defapt, iar sora ei era chiar de treabă, nu cum spuneau alţi. Iar in următoare zi era iar dar nu a răspuns. etc etc etc

Dacă e să se mai întâmple ceva o să fac în următorul duel.
-----------------------------------------------------------------
[Imagine: silviussj5.png]
-----------------------------------------------------------------



Răspunsuri în acest subiect
~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de SilviuSsj5 - 11-12-2010, 03:59 PM
RE: Silviussj5 vs TheDeyu03 - de Layla. - 19-12-2010, 10:57 AM
RE: Silviussj5 vs TheDeyu03 - de SilviuSsj5 - 20-12-2010, 11:50 AM
RE: ~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de Kayla. - 20-12-2010, 04:18 PM
RE: ~L~ vs TheDeyu03 - votati acum - de Miranda. - 23-12-2010, 08:12 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)