19-12-2010, 09:47 PM
Buna!Hm..uniforma mea .. cred ca am purtat uniforma de mine.La gradinita mergeam in camasutza alba si fustita.La clasele1-4 cu uniforma aceea alba in patratele albastre cu sortuletu albastru.Si acum in clasele 5-8 avem o uniforma alcatuita din :fusta rofie cu carouri negre,camasa alba , cravata , sacou..si cu pantalonii nu avem voie decat negri si nu blugi.Chiar si asa le-am purtat acesti ani.
"Sunte-ti pentru uniforma sau contra ei?" Si contra si pentru .Pentru ca nu m-as supara daca am avea o uniforma normala un tricou si o pereche de pantaloni sau ceva de genu si un sacou ..ceva.
"Pentru diferenta si stil sau egalitate in imbracamintea scolara? "Da .De ce nu.
"Sunte-ti pentru uniforma sau contra ei?" Si contra si pentru .Pentru ca nu m-as supara daca am avea o uniforma normala un tricou si o pereche de pantaloni sau ceva de genu si un sacou ..ceva.
"Pentru diferenta si stil sau egalitate in imbracamintea scolara? "Da .De ce nu.
â— â— Iubesc si voi fi iubita â— â— Imi voi dorii â— â— Voi castiga si voi pierdeâ— â— Voi visa si visele ajung realitateâ— â— Imi iubesc prietenii â— â—
:love:
â— â—Unde e Momo?:blink:
â— â—Snowy and Love_neji_Forever .. Me too â— â—
:bye:
:love:
â— â—Unde e Momo?:blink:
â— â—Snowy and Love_neji_Forever .. Me too â— â—
:bye: