Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum ati alfat ca Mos Craciun nu exista ?

Pai am aflat că Moş Crăciun nu exista anul trecut si mă bucur că am aflat asta aşa de târziu .
Am aflat de la prietena cea mai bună a mamei mele . Erau amândoua la taclale si eu stăteam pe mess si vorbeam cu o prietenă si dintr-o dată mi-a zis că Moş Crăciun nu există . Atunci m-am dus la mama şi am întrebat-o : ' ' Mami chiar nu există Moş Crăciun ? ' ' . Dar mama a vrut să zică că da dar prietena ei ia loato înainte şi mi-a zis că nu . Atunci am plâns dar mi-a trecut foarte repede . Eu încă ma joc dea Moş Crăciun cu părinţii 21.

Dar ceva este în contradictoriu . Eu l-am văzut pe Moş Crăciun în realitate . Mă trezisem să beau apă şi atunci l-am văzut . Era un bărbat inăltuţ , îmbrăcat în roşu şi cu o barbă albă . Mai mult nu am văzut , eram mică . Aveam doar vro 6 anişori . Dar atunci chiar aveam cadouri sub brad dimineaţa si acuma când îi mai intreb pe părinţi îmi zic că unele cadouri nu ei le-au pus .
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum ati alfat ca Moş Crăciun nu exista ? - de Daria - 17-12-2010, 07:53 PM
RE: Cum ati alfat ca Moş Crăciun nu exista ? - de *Susuki~Chan* - 25-12-2010, 12:56 PM
RE: Cum ati alfat ca Moş Crăciun nu exista ? - de *ILY Yaoi Maniac* - 27-12-2010, 11:38 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cadouri de craciun. Liar 9 6.758 09-07-2012, 01:41 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Exista.... Lye 29 18.107 25-04-2011, 09:54 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Cadou de Craciun pentru userul preferat Flash 8 6.127 25-12-2008, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Denny

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)