15-12-2010, 09:17 PM
Oao, Mika, Mika su stiu cum de nu am postat mai devreme aici. Da, Imi place Mika si imi place Mika foarte mult. Melodii care imi plac, pai as incepe cu: Love today, e atat de draguta, inceputul e atat de dulce :X ah. Bun, Relax, take it easy, ma duce pe culmile pacii si a meditatiei sau meditarii. Billy Brown, foarte tare, OMG, nu e vorba cumva de niste baieti gay dacva inteleg eu bine, si de povestea lor? Imi cer scuze daca gresesc. Blame it on the girls, foarte tare .
Muzica lui, nota 10. Te relazeaza foarte tare si vorbeste despre lucruri inocente.
Ascult Mika de vreo doi ani, and I was soooo in love with him, well cu muzica lui de la bun, bun inceput.
Nu stiu ce sa zic, daca e gay sau nu, eu cred ca e bisexual asa, deoarece am auzit ca a negat faptul ca ar fi si nu mult timp dupa, a fost vazut cu o femela.
Muzica lui, nota 10. Te relazeaza foarte tare si vorbeste despre lucruri inocente.
Ascult Mika de vreo doi ani, and I was soooo in love with him, well cu muzica lui de la bun, bun inceput.
Nu stiu ce sa zic, daca e gay sau nu, eu cred ca e bisexual asa, deoarece am auzit ca a negat faptul ca ar fi si nu mult timp dupa, a fost vazut cu o femela.