14-12-2010, 10:23 PM
Cred ca as lesina pur si simplu sau cel putin m-as inrosi si i-as raspunde sarutului =p~
Apoi l-as lua in brate si as fugi sa vad daca vine dupa mine, cat despre colegii mei le-as face in oftica fetelor ca l-am sarutat pe cel mai dulce baiat
Next: Ce ai face daca ai intra in Akatsuki si Pain ti-ar zice ca trebuie sa iti faca initierea... cu tutu roz, monociclu, nas roz de clovn si bataie cu frisca adica pe tine te-ar lovi cu frisca [scz lipsa de inspiratie ]
Apoi l-as lua in brate si as fugi sa vad daca vine dupa mine, cat despre colegii mei le-as face in oftica fetelor ca l-am sarutat pe cel mai dulce baiat
Next: Ce ai face daca ai intra in Akatsuki si Pain ti-ar zice ca trebuie sa iti faca initierea... cu tutu roz, monociclu, nas roz de clovn si bataie cu frisca adica pe tine te-ar lovi cu frisca [scz lipsa de inspiratie ]
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!