13-12-2010, 07:04 PM
Asa ^^ am venit si eu pe aici ^^ . Capitolul l-am citit cand l-ai postat , dar nu am avut timp sa las comentariu pentru ca nu sunt singura care sta la calculator din casa . Vreau sa iti spun ca ai talent , fata de mine care nu am deloc . Acum prima mea critica la adresa acestui fic si a doua critica pe care am dat-o de cand sunt pe site ....... Nu mai scrie cu litere mari , se vede urat , si nu mai prelungi consoanele si vocalele la sfarsit , e de ajuns sa pui multe semne ale intrebarii pentru ca se intelege si nu arata chiar atat de urat . Eu sunt o incepatoare si de asta nu voi critica prea mult , pentru ca nu ma cred deasupra nimanui si toti suntem egali . Am observat unele greseli de ortografie . Se scrie sa doar cand se refera la ceva ce apartine cuiva , cand zicem cu sensul de a mers in cealalta camera ( exemplu ) se scrie s-a . Incearca sa corectezi capitolele inainte de a le posta . In rest , totul este bine ^^ . Sper ca nu am fost prea dura :( . Acum astept urmatorul capitol ^^ .
P.S.: Avertizarea +16 sau +18 inseamna ca acel fic contine limbaj vulgar si ipostaze indecente ce nu ar trebui citite de copii .
P.S.: Avertizarea +16 sau +18 inseamna ca acel fic contine limbaj vulgar si ipostaze indecente ce nu ar trebui citite de copii .