13-12-2010, 04:44 PM
*Cand intrati in bucatarie incendiati casa?
ca imi tinuse mama o lectie cum sa folosesc aragazul si toate acelea. Inainte, gateam in fiecare zi de trei ori. Acuma o data la cateva zile din cauza lipsei de timp.
*Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
Uneori, incurc proportia la hrisca si pun putin apa. in rezultat se obtine scrum
*V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
M-am taiat odata, dar nu grav. Taiam ceapa si cum cutitul era tunchit, ma chinuiam sa o tau cuburi pana la un momenta dat am dat fara sa vreau pe deget Lol, nu puteam sa tau ceapa, dar puteam sa ma ranesc la deget.
*Care este mancarea voastra favorita?
Mancare: coltunasi cu carne ( culmea ca mancac rar coltunasi, ca nu am timp sa le fac si nu imi plac cei cumparati ca au gust de rezina), desert: tortul cu miere "O poveste"
*Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Da si nu, depinde de gravitatea sau marimea stresului
ca imi tinuse mama o lectie cum sa folosesc aragazul si toate acelea. Inainte, gateam in fiecare zi de trei ori. Acuma o data la cateva zile din cauza lipsei de timp.
*Ati avut vreodata peripetii cu gatitul?
Uneori, incurc proportia la hrisca si pun putin apa. in rezultat se obtine scrum
*V-ati taiat vreodata mai grav cu cutitul?
M-am taiat odata, dar nu grav. Taiam ceapa si cum cutitul era tunchit, ma chinuiam sa o tau cuburi pana la un momenta dat am dat fara sa vreau pe deget Lol, nu puteam sa tau ceapa, dar puteam sa ma ranesc la deget.
*Care este mancarea voastra favorita?
Mancare: coltunasi cu carne ( culmea ca mancac rar coltunasi, ca nu am timp sa le fac si nu imi plac cei cumparati ca au gust de rezina), desert: tortul cu miere "O poveste"
*Credeti ca gatitul poate fi considerat o forma de a reduce stresul?
Da si nu, depinde de gravitatea sau marimea stresului