Da, e un anime reusit, merita vazut. Desi are unele parti foarte stupide. De ce naiba trebuie sa puna un background d'ala smecher cu inimioare si sclipici cand viseaza fata sau e mai draguta? E un lucru care ma calca pe nervi la anime-urile de genul asta. Are o poveste draguta, cand l-am vazut prima oara vroiam sa aflu mai mult si mai mult, pana am secat toate sursele. Sfarsitul te lasa in ceata si nu mi-a convenit la inceput. Pe urma am aflat de manga si m-am indurat sa o citesc ca sa aflu continuarea.
Si . . . desigur sa il aleg pe Sho! Atat de arogant, hot, talentat si un mare etc. O fi el cum o fi, i-a facut ce i-a facut fetei, dar tot il ador. Mai ales ca in manga se schimba incetul cu incetul. Dar tot arogant ramane si ador asta. Trebuia sa ramana cu Kyoko.
Si . . . desigur sa il aleg pe Sho! Atat de arogant, hot, talentat si un mare etc. O fi el cum o fi, i-a facut ce i-a facut fetei, dar tot il ador. Mai ales ca in manga se schimba incetul cu incetul. Dar tot arogant ramane si ador asta. Trebuia sa ramana cu Kyoko.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.