12-12-2010, 06:59 PM
(Ultima modificare: 12-12-2010, 07:08 PM {2} de deeaH2elen.)
(12-09-2010, 04:49 PM)Tan A scris: fii serios, partea I o fac perfect... doar ca dupa vine greul, partea a 2-a cand tre sa comentezi o tema de kkt, si eseul, unde daca e sa zic tot ce stiu, acopar tot subiectul, spun tot ce trebuie, dar cand tragi linie am maxim 1 pg si 1/4, pe cand ceilalti au 3 pg, desi in esenta, eu am zis mai multe...
Tan, ai nevoie de o schema . Pun pariu ca daca ai avea un plan ai reusi sa faci si la romana de 10...sau cel putin de nota 8 ^^
*asta daca te referi la comentarii , demonstratii sau pur si simplu compunerea sau comentarea unui subiect (spre exemplu:toamna)*[posturi unite]
(27-11-2010, 11:13 PM)AKA A scris: Ok....vad ca marea majoritate este deja la liceu,mai exact Uman.Eu sunt a 7`a. Am inceput deja sa ma gandesc unde vreau sa merg si am ajuns la concluzia ca eu nu sunt de mate info in nici un caz,poate cel mult economie unde chiar m`am interesat cat de cat.Ideea de uman imi surade mai mult.Uman bilingv engleza.Deocamdata sunt doua optiuni: ori merg la Filologie la Iorga ori la Virgil Madgearu pe economie si apoi sa merg cu A.S.E. .Este cineva la vreunul din liceele astea?Daca da,spuneti`mi si mie cum e pe acolo:profesori,colectiv,ore.Mersi mult ! ^^
Dupa ce termin liceul (...si dupa ce il voi incepe in toamna lui 2011 ) as vrea la ASE la cibernetica.Eu am fost indecisa inca din clasa a 5-a si te rog sa ma crezi ca sunt a 8-a si ma intreb de ce Dumnezeu nu mi-am dat seama din prima din urmatorul lucru: poti imbina umanul cu realul.CUm? Simplu:te duci la real ,la informatica-engleza.Am gasit cateva licee cu acest profil.Am citit un articol (repet , DOAR AM CITIT) care spunea ca la real sunt cei mai buni profesori.Asta insemnand si romana, istorie...etc.Si eu una sunt destul de multumita: cat timp la liceu nu exista geometrie sunt deja mai usurata .
Asta cred ca a fost un fel de OFF topic, dar uite ce ai putea face:sa te uiti la medii, cum s-a intrat, informatii despre liceu, despre profile..etc si iti spun ca vei gasi tot ce vrei.Daca te ajuta, iti pot recomanda cateva site-uri.(daca le mai gasesc promit sa le scriu)