Citat:Si... cum sa te cheme Dvergr?!
Ä‚aa, mda, imi place combinatia dintre SF, actiune si ecchi. Care era faza cand Lumiere era mai inalta cand s-au refacut? Poate ca a spus de ce, dar ma rog, am pierdut ideea. Povestea mi-a lasat o impresie mai mult decat buna si adoram episoadele in care Eclair isi amintea de trecutul ei "intunecat". Puteau sa faca un film in care sa ii detalieze trecutul , dar nuuu, sa faca ei KG2 ca CICÄ‚ e mai bun. Alta chestie care mi-a placut au fost clonele alea mici si dragute ale lui Tweedledee.
Si legatura dintre Alv si Dverger m-a lasat masca. Plus ca partea aia siropoasa dintre ele doua aproape de sfarsitul anime-ului m-a lasat rece.
Foarte interesante si originale puterile lor.
Citat:Eclair si Lumiere au trait multe vieti inainte. Din cate am inteles eu Eclair are 250 de ani si Lumiere 200, deci Lumiere a aparut undeva pe drum.Nu a aratat odata in anime cum s-au intalnit? Lumiere bocea fiindca i se stricase robotul si se uitau toti la ea si atunci a aparut Eclair si arata cum o duce in spate. Si da, trebuia mai detaliat.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.