12-12-2010, 09:00 AM
Eu sunt contra manele.
De ce ? Păi majoritatea maneliştilor au o atitudine superioară faţă de toată lumea, sunt cei mai tari, iubesc o femeie şi sunt urâţi şi invidiaţi de toţi pentru că au bani. Ei bine, versurile manelelor sunt de vină. Şi în toate manelele e vorba de bani, duşmani şi femei. Dacă găseşte cineva un alt subiect vreu să ştiu şi eu ca să pot găuri calendarul ^^
Ascultă muzica foarte tare (hello, n-au auzit că s-au inventat căştile - eu folosesc mereu pe stradă pentru că ştiu că nu toţi vor să audă Alternosfera sau Luna Amara).
ÃŽn rest sunt de acord cu tot ce a spus Smile chiar deasupra mea.
Xoxo, AlerimxD.
Edit : 2 la o mie =]
De ce ? Păi majoritatea maneliştilor au o atitudine superioară faţă de toată lumea, sunt cei mai tari, iubesc o femeie şi sunt urâţi şi invidiaţi de toţi pentru că au bani. Ei bine, versurile manelelor sunt de vină. Şi în toate manelele e vorba de bani, duşmani şi femei. Dacă găseşte cineva un alt subiect vreu să ştiu şi eu ca să pot găuri calendarul ^^
Ascultă muzica foarte tare (hello, n-au auzit că s-au inventat căştile - eu folosesc mereu pe stradă pentru că ştiu că nu toţi vor să audă Alternosfera sau Luna Amara).
Citat:De ce maneliştii nu au o voce fină, delicată?Da, asta mă omoară pe mine. Mă seacă faptul că nu pot ţine o secundă o notă fără să treacă la alta. Ar putea măcar să îşi antreneze vocea, în timp sigur ar putea reuşi.
ÃŽn rest sunt de acord cu tot ce a spus Smile chiar deasupra mea.
Xoxo, AlerimxD.
Edit : 2 la o mie =]
![[Imagine: 73m8sj.png]](http://i52.tinypic.com/73m8sj.png)