Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

crima odioasa....

Pai nu arata pe prima pagina pentru ca ai pus capitolul doi pe aceeasi pagina, daca pot sa zic asa, cu capitolul unu... adica ai editat cum ar veni primul capitol adaugandu-l pe celalalt langa el... daca vroiai sa apara pe prima pagina trebuia sa dai pe "raspunde" si puneai acolo capitolul 2 astfel ficul aparea pe prima pagina...
Nu cred ca ai inteles si daca am dreptate da-mi un PM te rog...
Revenind la capitolul doi :D
K+S ? :O Kakashi, Kankuro sau Kabuto? :)) Suspansul e prea mare.
Ai cateva greselute de tastare si de exprimare... dar numai cateva.
Descrierea a cam lipsit din acest capitol, pacat, si dialogul a fost mult prea mult... in schimb la naratiune te descurci destul de bine. Am vazut in unele locuri ca ai scris cu caractere mari- nu e bine pentru estetica. Daca pui acea fraza intre ghilimele e deajuns sa se inteleaga ca Hinata este cea care gandeste fraza respectiva si daca vrei sa evidentiezi starile de spirit foloseste adjective (figuri de stil sau imagini artistice de preferat gen: Mintea mea era tulburata de situatia ce lua intorsaturi neasteptate. De ce nu mi-a spus mai repede ca a mai aflat ceva si ma lasa in aer? sau ceva de genu si imbunatateai calitatea ficului).
Umm acum am observat: ar fi aratat mai bine daca ai fi pus titlul cu litere mari ...
Ceea ce admir la ficul tau este ideea originala. De abia astept nextul si pm-ul tau... sper sa te fi ajutat!
Si daca doresti sa te uiti... aici este fic-ul meu... Ne vom revedea... +18
Chu!:*

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Răspunsuri în acest subiect
crima odioasa.... - de Kato - 19-11-2010, 06:47 PM
RE: crima odioasa.... - de Biscu' iz back ^^ - 20-11-2010, 02:09 PM
RE: crima odioasa.... - de Biscu' iz back ^^ - 11-12-2010, 05:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Razbunarea: Crima perfecta Alexi 28 18.446 04-03-2010, 03:49 PM
Ultimul răspuns: Adri@n@
  Crima si muzica love_anime 6 4.899 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko