Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mister. Întâmplări de la miezul nopţii.

Bună. Ştiu că am zis că trec mâine pe aici, dar m-am răzgândit (nu mai învăţ, ştiu deja prea multe ^^' sper).

Am citit totul foarte repede. Naraţiunea este foarte bună, dialogul nu este deloc plictisitor, însă cred că ai mai putea să îmbunătăţeşti descrierea. Mi-ar plăcea să aflu cum arată personajele în detalii, sau cum arată camera fetei, ce fel de scris are şi multe altele.
Acţiunea mi se pare totuşi puţin grăbită (cred că din cauza descrierii succinte). Fata îl cunoaşte prea repede pe Daniel şi are încredere aşa de oarbă în el. Băiatul pare că o place în acest capitol, dar în celalte nu ai spus cum o privea, ori ce gândea când o privea.
Ai nişte idei foarte bune legate de acţiune, ce se întâmplă. Sper că te-ai gândit să ne spui şi cine este fata pe care a ales-o Key, pentru că nu i-ai menţionat nici numele. Sau din ce motiv i-a căutat Key jurnalul.

Sunt multe detalii pe care ai putea să le menţionezi ca să ai o poveste cât mai complexă. Ai un mod plăcut de a scrie, însă ştim cu toţii că întotdeauna este loc de mai bine. Sunt sigură că, în timp, modul tău de a scrie se va modifica mult şi ar fi frumos să fie mai complex, mai detaliat.
Toate capitolele se termină bine, în suspans.

All in all, îmi place cum scrii şi mai ales că ai avut curajul să începi o astfel de poveste. Şi eu am avut acum vreo 2 sau 3 ani, dar am renunţat la ea pentru că îmi veneau prea multe idei şi îmi era super greu să aleg (creasem şi multe personaje) una bună.

Aştept noul capitol oricând îl vei posta şi te aştept pe la One Shot-urile mele, honey >:D< Aş aprecia mult o părere în plus ^^
Succes la şcoală şi la scris.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Mister. Întâmplări de la miezul nopţii. - de AlerimxD - 09-12-2010, 09:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noapte de mister Matt 0 1.929 28-12-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Fituica de la miezul noptii Moony691 15 9.596 21-08-2011, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  ÃŽntâmplări... MaDeLyNe 1 2.017 07-07-2011, 06:09 PM
Ultimul răspuns: MaDeLyNe
  Sentimente la miezul noptii xD Rukia JJ 1 2.657 27-03-2011, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Reveuse
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 10.047 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Iubirea e un mister InocentAngel 3 3.680 27-10-2010, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Mister! MisS.sAdiStic 2 3.177 04-07-2010, 08:11 PM
Ultimul răspuns: reNnNy
  Ganduri la miezul noptii aleee 5 4.245 24-05-2010, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Jasmine

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)