29-11-2010, 10:24 PM
Well..wierd dreams..e ciudat , deobicei am astfel de vise, dar cel mai infricosator a fos..:
Era o noapte intunecoasa si sumbra, iar eu eram intr-un cimitir si ma uitam la niste umbre( cel putin asta cred ca erau) si al un moment dat s-a oprit timpul si a venit ca un fel de gaura, ma rog oglinda si m-am uitat in sa ea, iar apoi au inceput apara imagini cu ce se va intampla in viitor, si era faza ca la mormantul unchiului meu erau niste jefuitori de morminte si au inceput sa-l sparga si dupa aceea "buumm" "pam" oglinda a disparut si totul revenisela normal si eu eram inca eram in cimitir, si am vazut niste jefuitori de morminte care se apropiau si vroiau sa-i sparga mormantul unchiului meu.."End
WARNING!
A DOUA ZI CAND S-A DUS BUNICA LA CIMITIR , MORMANTUL ERA CRAPAT!...
i know, creppy...but..anyway de atunci n-am mai avut cosmaruri..
Era o noapte intunecoasa si sumbra, iar eu eram intr-un cimitir si ma uitam la niste umbre( cel putin asta cred ca erau) si al un moment dat s-a oprit timpul si a venit ca un fel de gaura, ma rog oglinda si m-am uitat in sa ea, iar apoi au inceput apara imagini cu ce se va intampla in viitor, si era faza ca la mormantul unchiului meu erau niste jefuitori de morminte si au inceput sa-l sparga si dupa aceea "buumm" "pam" oglinda a disparut si totul revenisela normal si eu eram inca eram in cimitir, si am vazut niste jefuitori de morminte care se apropiau si vroiau sa-i sparga mormantul unchiului meu.."End
WARNING!
A DOUA ZI CAND S-A DUS BUNICA LA CIMITIR , MORMANTUL ERA CRAPAT!...
i know, creppy...but..anyway de atunci n-am mai avut cosmaruri..

ï¼ï¼¹ FIC ะ PETALA RÄ‚TÄ‚CITÄ‚ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤáµá¶¤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰâ»áµƒ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ áµáµƒá¶¤ ᵃᵖᵃʳᵉ áµ’ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤáµ
De La-nceput ..!
Dʳᵃáµáµ’ˢᵗᵉᵃ ᵉ áµ’ ˢᵃáµáµ‰áµƒáµ—ᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ áµ’ ˡᵃᶜʳᶤáµáµƒ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃáµáµ‡áµ‰áµ—, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ áµáµ‰áµƒ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine