28-11-2010, 08:54 PM
Mi-ai captat atentia !
Nu stiu prin ce , dar ai facut-o. Cu ce sa incep ? Puncetele pro .
1. Descriere si naratiune ce merg usor, chiar placute.
2. Estetica buna. Imi place ca ai lasat spatiu intre paragrafe.
3. Mi-a placut ca actiunea se desfasoara in Sibiu , daca bine am inteles.
4. Imi place titlul. Pot spune ca m-a atins, avand in vedere o experienta recenta, capitol ce poate fi numit la fel , Greseli. Sunt convinsa ca se potriveste foarte bine si cu povestea ta.
Punctele slabe , sau care nu mi-au placut :D
1. Punctuatia. Mi se pare ca pui cateodata virgula gresit. Cu putin atentie se poate rezolva, sunt covinsa .
2. M-ai indus in ceata . Poti te rog sa-mi explici cine e defapt Franky si cine e Alex ? Chiar m-am pierdut.
Cam atat. Un bonus e ca imi place titlul de capitol. Mi se pare ca l-am mai auzit undeva , dar nu stiu unde. Astept nextu' si spor la scris :*
Nu stiu prin ce , dar ai facut-o. Cu ce sa incep ? Puncetele pro .
1. Descriere si naratiune ce merg usor, chiar placute.
2. Estetica buna. Imi place ca ai lasat spatiu intre paragrafe.
3. Mi-a placut ca actiunea se desfasoara in Sibiu , daca bine am inteles.
4. Imi place titlul. Pot spune ca m-a atins, avand in vedere o experienta recenta, capitol ce poate fi numit la fel , Greseli. Sunt convinsa ca se potriveste foarte bine si cu povestea ta.
Punctele slabe , sau care nu mi-au placut :D
1. Punctuatia. Mi se pare ca pui cateodata virgula gresit. Cu putin atentie se poate rezolva, sunt covinsa .
2. M-ai indus in ceata . Poti te rog sa-mi explici cine e defapt Franky si cine e Alex ? Chiar m-am pierdut.
Cam atat. Un bonus e ca imi place titlul de capitol. Mi se pare ca l-am mai auzit undeva , dar nu stiu unde. Astept nextu' si spor la scris :*
Old nick - mary2we
S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...
My pics on dA
My pics on AnimeZup
Viata dubla - my fic
S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...
My pics on dA
My pics on AnimeZup