27-11-2010, 08:29 PM
Hasamy lasy vampire:
Hm....Umineko no naku koro ni ÅŸi desigur, Jigoku Shoujo.
1. Nu.
2. K-pop: MBLAQ, Big Bang iar J-pop: The gazette, LM.C.
3.Berbec.
4. Hm, doar din lipsă de ocupaţie. În rest, nu pot numi desenul o pasiune.Prefer să citesc.
5. Din capitală.
Merci că ai trecut p'aci *hug*
Teh :
1.Da, normal, având în vedere că e singura scriitoare de cărţi poliţiste pe care o citesc. Şi sper ca într-o zi să fac rost de toată colecţia cu Poirot XD
2. Umineko no naku koro ni , Bokura ga Ita, Jigoku Shoujo, Nana, Hellsing, Chrono Crusade, FMA.
3. Berbec XD
Merci de întrebări şi ne mai vedem p'aci * îmi place nickul tău, seamănă extrem de mult cu al meu* . Hugs.
Edit: Uh, uh ratasem o întrebare :]] Darker than Black yep, yep, l-am văzut :X * I love Hei XD *
Hm....Umineko no naku koro ni ÅŸi desigur, Jigoku Shoujo.
1. Nu.
2. K-pop: MBLAQ, Big Bang iar J-pop: The gazette, LM.C.
3.Berbec.
4. Hm, doar din lipsă de ocupaţie. În rest, nu pot numi desenul o pasiune.Prefer să citesc.
5. Din capitală.
Merci că ai trecut p'aci *hug*
Teh :
1.Da, normal, având în vedere că e singura scriitoare de cărţi poliţiste pe care o citesc. Şi sper ca într-o zi să fac rost de toată colecţia cu Poirot XD
2. Umineko no naku koro ni , Bokura ga Ita, Jigoku Shoujo, Nana, Hellsing, Chrono Crusade, FMA.
3. Berbec XD
Merci de întrebări şi ne mai vedem p'aci * îmi place nickul tău, seamănă extrem de mult cu al meu* . Hugs.
Edit: Uh, uh ratasem o întrebare :]] Darker than Black yep, yep, l-am văzut :X * I love Hei XD *
Eu mă urăsc că nu-s ca ei...
Eu îi iubesc că nu-s ca mine...
Eu îi iubesc că nu-s ca mine...
Pentru a scrie despre M., trebuie sa îti înmoi pana în curcubeu.
D.Diderot