Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ta sau fericirea celorlalti?

Ummm ce pot spune... Naratiune bunicica, dialog sec pe alocuri si descrierea.. cam slabuta ea dar nu`i problema. Figurile de stil sunt putine, foarte putine. Crede-ma pentru a captiva cititorul ai nevoie de descriere si pentru o descriere frumoasa ai nevoie de multe figuri de stil si imagini artistice diferite si combinate.
Actiunea este trasa de par. Puteai sa insisti pe sentimentele fetei in legatura cu "parintii" ei, sau pe gandurile lui Itachi referitoare la Sanda, descrierea caselor celor doi... se puteau gasi foarte multe...
Am vazut foarte multe greseli de toate felurile. Nu stau sa le rescriu ca ma i-a durerea de cap. Presupun ca nu este corectat asa-i??
Uite alt sfat prietenesc... citiorii prefera sa astepte doua saptamani un nou capitol bun, cu o estetica frumoasa si fara atatea greseli decat o sapamana un capitol slabut plin de greseli si o estetica ce lasa de dorit nu iti i-a asa de mult sa il recitesti sa sa il corectezi pentru ca nimeni nu este perfect... Si eu mai gresesc, adevarat dar ficurile trebuiesc recitite de 2, 3 ori inainte de a fi postate si asa au mai mult succes.
Ai o idee foarte originala si e pacat sa o irosesti sau sa o pierzi astfel... mai pierzi o ora doua in fata lui si il faci bun...

Daca ceva din comm-ul meu te-a deranjat sau ofensat in vre`un fel imi cer scuze de acum si te rog sa imi trimiti un pm sau sa lasi comm aici ca sa stiu data viitoare sa fiu mai blanda... desi nu astfel progresezi.

Te rog din suflet sa nu renunti la fic caci imi doresc foarte mult sa vad cum evolueaza actiunea.
Pupiceii, multa inspiratie si succes in continuare!!

Chu`!:*

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dragostea ta sau fericirea celorlalti? - de Biscu' iz back ^^ - 24-11-2010, 07:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.218 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 2.150 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Am redescoperit fericirea.. Debb.' 20 16.846 22-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Pentru ca fericirea este una de plastic Onna 11 8.833 28-02-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: CurePeach

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)