23-11-2010, 06:26 PM
Poza 1 - Îmi place poza, claritatea e bună, lucru la care sincer nu mă aşteptam (nu mă-ntreba de ce, chiar nu ştiu). Cred c-ai vrut să prinzi copacul, palmierul ăla (ce-o fi el ), dar a ieşit mai mult de atât; părerea mea este că dacă făceai poza mai din spate or smth, cumva să prinzi mai mult din peisaj ieşea o poză mai reuşită.
Poza 2 - Acela e un parc, nu? E magnific; cel puţin poza asta are un aer de... peisaj scos dintr-un basm, un peisaj ireal (chiar dacă el există). Claritatea e de asemenea bună. [:
Poza 3 - E clar, ador poza asta. E adevărat că aparatul te ajută mult, pentru că ... e bun. xD. Poza în sine e minunată, mai frumoasă de o mie de ori decât primele două. Ador poza asta, aici nu am critici.
Cam atât.
Baftă! * hugs *
Poza 2 - Acela e un parc, nu? E magnific; cel puţin poza asta are un aer de... peisaj scos dintr-un basm, un peisaj ireal (chiar dacă el există). Claritatea e de asemenea bună. [:
Poza 3 - E clar, ador poza asta. E adevărat că aparatul te ajută mult, pentru că ... e bun. xD. Poza în sine e minunată, mai frumoasă de o mie de ori decât primele două. Ador poza asta, aici nu am critici.
Cam atât.
Baftă! * hugs *