22-11-2010, 10:31 AM
Haioase faze,dar cred ca sti deja asta sys,asa acuma eu,dar stai sa magandesc putin.Aaaaa a da gata stiu.
Si eu tot in ora de istorie.eu deobicei stau in prima banca,dar proful ma mutat in a doua banca singura.
P: Cred ca nu sti d ece te-am mutat in a doua banca.Nu?
Eu:Nu
P;Bn atunci i-ti voi spune,vom da lucrare de control,iar colega ta nu va avea deunde sa copieze.(se uita urat la colega mea)
E:pai domnule ea nu are deunde sa copieza deoarece eu nu am invata.
C(colega)omnule,daca Silvia se multa ma mult cu ea.(se mutase deja)
P:Treci la loc Paula.
C:Nu vreau.
E:Trec eu in prima banca.Proful adat din cap insemn ca da
C:Vin si eu.am tinut-o tot asa pana s-a sunat.
P:Bine fai ca ati scapt te testul asta.Proful a iesit din calsa
alta a fost in a 9
Eram in timpul tezei la mate.Clegul meu de banca ma tot sacaia sa-i zic si li la teza,iam zis ce i-am zis,dar dintr-o data ma suparat si am tipat in gura mare "LASA-MA DOMNE IN PACE INVATA SI TU DE ACASA",profa vine al mine si ma intreaba ce sa intamplat,iar eu i-i zic nimik.Am dat teza profei.Dupa cateva zile a adus rezultatele eu am luat nou iar el sapte cu ajutorul meu."Silvia trebuie sa-ti dau cevaca mai ajutat
-Bine atunci i-ti zic ce sa- mi dai SA MA LASI IN PAC asta poti sa faci?
-Da.
Sper ca va placut ceva din ce am scris
Si eu tot in ora de istorie.eu deobicei stau in prima banca,dar proful ma mutat in a doua banca singura.
P: Cred ca nu sti d ece te-am mutat in a doua banca.Nu?
Eu:Nu
P;Bn atunci i-ti voi spune,vom da lucrare de control,iar colega ta nu va avea deunde sa copieze.(se uita urat la colega mea)
E:pai domnule ea nu are deunde sa copieza deoarece eu nu am invata.
C(colega)omnule,daca Silvia se multa ma mult cu ea.(se mutase deja)
P:Treci la loc Paula.
C:Nu vreau.
E:Trec eu in prima banca.Proful adat din cap insemn ca da
C:Vin si eu.am tinut-o tot asa pana s-a sunat.
P:Bine fai ca ati scapt te testul asta.Proful a iesit din calsa
alta a fost in a 9
Eram in timpul tezei la mate.Clegul meu de banca ma tot sacaia sa-i zic si li la teza,iam zis ce i-am zis,dar dintr-o data ma suparat si am tipat in gura mare "LASA-MA DOMNE IN PACE INVATA SI TU DE ACASA",profa vine al mine si ma intreaba ce sa intamplat,iar eu i-i zic nimik.Am dat teza profei.Dupa cateva zile a adus rezultatele eu am luat nou iar el sapte cu ajutorul meu."Silvia trebuie sa-ti dau cevaca mai ajutat
-Bine atunci i-ti zic ce sa- mi dai SA MA LASI IN PAC asta poti sa faci?
-Da.
Sper ca va placut ceva din ce am scris
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.