20-11-2010, 03:55 PM
Cum de mi-a scapat ficul tau pana acum nu am nici o idee. Este superb din foarte multe puncte de vedere si iata cateva:
-idee originala , in sfarsit si desi este sasuxsaku ~again :| ~ imi place;
-actiunea captivanta are un curs lent subliniind fiecare detaliu, esti foarte priceputa la asta
-descrierea este incredibila
-naratiunea uimitoare
-dialogul perfect
-toate cele trei moduri de expunere sunt imbinate intr-un joc formidabil de figuri de stil facand povestea usor de inteles
-si titlul... asta ma roade... de ce nu l-am observat :-??
Ar mai fi si altele dar probabil le observa toti cum ar inexistenta greselilor de punctuatie, exprimare ortografie... asezarea in pagina si toate astea.
Si mai imi plac foarte mult randurile de la inceputul capitolelor... sunt misterioase cu intelesuri in continutul capitolelor... e un plus pentru tine! Be happy! ;))
Cam doua nelamuriri am si eu? De unde a aparut tipul pe cladire, sunt confuza si la partea cu blocul vreau sa zic cand naiba a coborat Sakura atat de repede daca Sasuke a luat liftul? in fine probabil se vor clarifica ele.
Acestea fiind spuse te astept cu next-ul (nu m-as supara sa ma anunti cand il pui...;)) ) si mult succes si o tona de inspiratie in continuare!>:D<
Pupiceiii!
Chu! :*
-idee originala , in sfarsit si desi este sasuxsaku ~again :| ~ imi place;
-actiunea captivanta are un curs lent subliniind fiecare detaliu, esti foarte priceputa la asta
-descrierea este incredibila
-naratiunea uimitoare
-dialogul perfect
-toate cele trei moduri de expunere sunt imbinate intr-un joc formidabil de figuri de stil facand povestea usor de inteles
-si titlul... asta ma roade... de ce nu l-am observat :-??
Ar mai fi si altele dar probabil le observa toti cum ar inexistenta greselilor de punctuatie, exprimare ortografie... asezarea in pagina si toate astea.
Si mai imi plac foarte mult randurile de la inceputul capitolelor... sunt misterioase cu intelesuri in continutul capitolelor... e un plus pentru tine! Be happy! ;))
Cam doua nelamuriri am si eu? De unde a aparut tipul pe cladire, sunt confuza si la partea cu blocul vreau sa zic cand naiba a coborat Sakura atat de repede daca Sasuke a luat liftul? in fine probabil se vor clarifica ele.
Acestea fiind spuse te astept cu next-ul (nu m-as supara sa ma anunti cand il pui...;)) ) si mult succes si o tona de inspiratie in continuare!>:D<
Pupiceiii!
Chu! :*
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!