18-11-2010, 09:26 PM
(17-11-2010, 06:46 PM)insanity. A scris: Oh, Enigma Otiliei mi-a placut si mie foarte mult. Am citit-o de vreo 2,3 ori
Bine ai venit! Si eu sunt noua
Have fun
~Da~Incantatoare carte <3... cand o citeam ma amuza faptul ca ma simteam exact ca Felix.. si eram si eu la randul meu frustrata atunci cand nu era Otilia prin preajma~ Oh esti noua~huh~check your topic xD[posturi unite]
(17-11-2010, 07:37 PM)Nyo A scris: Ma bucur sa intalnesc un fan Kpop .
O sa fie o problema daca vine vorba de impartitul lui Joon ; sexosul ala provocator si apetisant .
Iti doresc sa te acomodezi pe acilea' si sa fii cat mai sociabila cu altii membri .
Avem multe lucuri in comnun . Sper sa nu te deranjeze combinatiile mele de membri Kpop cu violuri intre ei . Sunt o maniaca Yaoi asa ca o sa iti spun niste intrebari pe anumite teme de la care mi - am putut forma o parerea . . . buna despre tine .
Crezi ca exista cineva ce ii poate egala mustata lui G.O ?
Nu - i asa ca Joon e prea sexy pentru generatia asta ?
Citesti manga yaoi ? Daca da , ce ai citit pana acum ?
Vrei o recomandare de la maniaca de mine ?
Ai vazut anime Yaoi ? Daca da , pe care ?
Vrei o recomandare de la nebuna de my ?
Ce culori iti plac ?
Cum ai dat de Zup ?
Prima impresie despre acest forum ?
Cum crezi ca te privesc altii ?
Daca ar trebuii sa fii falsa si sa te dai pe langa oameni ca sa ai protectie - eu si prietenii tai - ai face - o ?
Ar mai fii ! Eu pun cu miile !
Multe si proaste
AnimeZup e incantat sa te aiba printre membri ' credinciosi ' . Sa te distrezi si sper sa ne intalnim la inchisoare peste cativa ani .
Ja ne '
Vaaaiii~kpop addict too~A+ here~ohoho~happy~
huh~ma simt mai binee ^^ Gosh~esti maniaca Yaoi!!~ok i love you already ♥~cum sa ma deranjeze combinatiile tale??~ no no~ pervy fangirl here xD~Ok acum sa trecem la raspunsuri~
Ah~G.O arata ok fara mustata.. dar da~nimic nu se compara cu ex-mustata lui~Moustache Never Dies!
Da~e prea sexy pt a fii real~incep si eu sa cred ca s-ar viola pe el insusi daca ar putea~LOL~
Sincer~Nu citesc manga Yaoi~sunt o lenesa.. prefer sa ma uit la animeuri si mai ales sa citesc Fanficuri Yaoi <3
Da!! vreau o recomandare!! [Daca se poate sa fie cat mai funny xD]~
Cum am scris si mai sus:Albastru&Negru ♥
Vaaai~buna intrebare... cred ca am cautat pe google discutii despre yaoi si am dat de site??? sorry uit repede detaliile~LOL~
Oh~mi-a placut mult~pentru ca am vazut ca userii sunt FOARTE comunicativi~si chiar imi place asta! oo da si ma incantat faptul ca am vazut fani yaoi!! xDD
Oh~Altii~e foarte simplu~Beea cea aiurita,de treaba si care rade foarte des ^^ iar home:Adina cea mai mare critica,innebunita dupa "chineji" si care rade de una singura~ke ke
NU~Pentru prieteni si pentru persoanele care imi sunt simpatice sunt O CARTE DESCHISA~vorbesc serios! sunt falsa doar cu profii, cu oamenii in varsta[dun ask y] si cu muuulti/te baieti.fete care ma scot din sarite! (:
Oh~dar imi plac intrebariile tale~chiar ma face sa ma simt bine faptul ca vad ca va dati interesul sa aflati multe detalii ceilalti (:~ LOL~sa ne intalnim la inchisoare~probabil eu doar pentru ca sunt o pedo noona pt taemin,jay[dgna],sungmin[co ed]si l.joe[teen top]~haha ^^