18-11-2010, 09:06 AM
Cât mă bucur că Nate e în viaţă :chuu: adică atunci când Rose s-a dus să-l "caute" pe Eric (care nu cred că ar fi putut face ceva....o posibilă reanimare :)))eu eram pregătită să sun la urgenţă :nh: suspansul mă omoară.Despre capitol...mi-a plăcut foarte mult,felul în care descri,cum decurge acţiunea,sărutul dintre cei doi care pare să fi oprit timpul în loc,faptul că mâncau floricele şi se uitau la tv ca o mare familie :) eu mâncam popcorn şi citeam creaţia voastră (avem ceva în comun) :yes:
Extraordinar capitol...spor la scris în continuare (multă imaginaţie şi timp liber...e grea viaţa de liceu)
P.S.....sunt curioasă în legătură cu ceea ce simţea Rose în momentul ăla :sry: că Eric părea uşor amuzat de situaţie :))
Extraordinar capitol...spor la scris în continuare (multă imaginaţie şi timp liber...e grea viaţa de liceu)
P.S.....sunt curioasă în legătură cu ceea ce simţea Rose în momentul ăla :sry: că Eric părea uşor amuzat de situaţie :))
![[Imagine: tumblr_llf1dfvyEZ1qg9bp2o1_500.gif]](http://26.media.tumblr.com/tumblr_llf1dfvyEZ1qg9bp2o1_500.gif)