16-11-2010, 12:13 AM
1 ~ E ceva ce nu îmi place la pantaloni. Pare că te - ai cam grăbit să îi faci şi nu văd ce caută cuta aia acolo. Pur şi simplu nu are de ce să stea acolo, plus că dacă vroiai să îi faci cute, făceai peste tot (unde trebuia să apară). Urechea din dreapta e făcută cam aiurea. Trebuia mai în faţă. Îmi place cum ai pus luminile. Coada e cam mare, dar fiecare cu viziunea lui. Culorile, deasemenea, un pic mai apăsate. Şi e tare disproporţionat săracul. 6.
2 ~ Asta e chiar originală. Nu ştiu de ce a trebuit să strici frumuseţea cu conturul ăla de pe Zuppy. Presupun că e costumul , dar nu dă bine. Şi nu văd ce e cu ninsoarea în spaţiu. xD Şi ciudat, că nu e niciun pic de zăpadă pe jos. Asta nu mi - a plăcut. 9.
Baftă!
2 ~ Asta e chiar originală. Nu ştiu de ce a trebuit să strici frumuseţea cu conturul ăla de pe Zuppy. Presupun că e costumul , dar nu dă bine. Şi nu văd ce e cu ninsoarea în spaţiu. xD Şi ciudat, că nu e niciun pic de zăpadă pe jos. Asta nu mi - a plăcut. 9.
Baftă!
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.