17-05-2008, 06:52 PM
Cand eram mai mica eram obsedata de acest anime, dar mi-a trecut demult obsesia.
In orice caz este un anime de nota 10.Poti invata destul de multe din el...
In acest anime am observat cateva lucruri destul de importante,cum ar fi: ce inseamna cu adevarat prietenia; faptul ca majoritatea personajelor luptau pentrun vis,fiecare hotarat sa isi atinga visul; arata ce inseamna cu adevarat puterea,curajul...
In orice caz este un anime foarte bun, mi-a placut enorm.
Am avut mai multe personaje preferate,desi sunt de parere ca fiecare personaj avea rolul lui,si fiecare era deosebit in felul sau...Mi-a placut mult de Yoh pentru ca era un prieten foarte bun, un luptator bun, era un baiat vesel,avea curaj....
Insa toate personajele mi-au placut,fiecare cu felul lui...
So...cam asta este parerea mea....
Cine vrea sa vada un anime bun, s-ar putea uita la acesta :3:
In orice caz este un anime de nota 10.Poti invata destul de multe din el...
In acest anime am observat cateva lucruri destul de importante,cum ar fi: ce inseamna cu adevarat prietenia; faptul ca majoritatea personajelor luptau pentrun vis,fiecare hotarat sa isi atinga visul; arata ce inseamna cu adevarat puterea,curajul...
In orice caz este un anime foarte bun, mi-a placut enorm.
Am avut mai multe personaje preferate,desi sunt de parere ca fiecare personaj avea rolul lui,si fiecare era deosebit in felul sau...Mi-a placut mult de Yoh pentru ca era un prieten foarte bun, un luptator bun, era un baiat vesel,avea curaj....
Insa toate personajele mi-au placut,fiecare cu felul lui...
So...cam asta este parerea mea....
Cine vrea sa vada un anime bun, s-ar putea uita la acesta :3: