15-11-2010, 08:53 PM
Pentru Godz si parul lui de pe picioare si de sub brat .
Stiu ca iti place ! Nu nega !
Am bagat aceasta melodie ca na ' , toti suntem romani si trebuie sa iubim muzica romaneasca . El este Nikita mea de douazeci de tone si eu Romeo Fantastiko al lui pe felie , se stie !
Pentru Madalina .
Pentru ca stie ca nu o sa mi - l ia niciodata pe Hero pana nu ma baga in cosciug !
Pentru ' familia ' de p ' aici > : d <
Pentru cei care nu ma sufara , nu ma au la inima sau ma cred proasta , emo , care se crede deasupra tuturor . Se simt ei .
Nu dau nume .
Stiu ca iti place ! Nu nega !
Am bagat aceasta melodie ca na ' , toti suntem romani si trebuie sa iubim muzica romaneasca . El este Nikita mea de douazeci de tone si eu Romeo Fantastiko al lui pe felie , se stie !
Pentru Madalina .
Pentru ca stie ca nu o sa mi - l ia niciodata pe Hero pana nu ma baga in cosciug !
Pentru ' familia ' de p ' aici > : d <
Pentru cei care nu ma sufara , nu ma au la inima sau ma cred proasta , emo , care se crede deasupra tuturor . Se simt ei .
Nu dau nume .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2