15-11-2010, 06:53 PM
Din descrieerea ta rezulta multe lucruri .
Iti urez o sedere placuta pe aici si sa fii cat mai activa ! Sper sa te intelegi cu ceilanti membri Zup .
AnimeZup , ca intotdeauna , te primeste cu bratele deschise , poate ii se pune vrun carcel la cat de des o face .
Suntem bucurati si onorati sa te avem printre noi . Membri AnimeZup roiesc ca mustele sau ca . . . manelisti dupa Guta . Eu si exemplele mele .
Sper sa aveam bucuria de ati vedea modul in a scrie . Ma bucur ca ai o pasiune .
Nici eu nu suportam cartiile dar sa poate spune ca unele povestii mi - au deschis ochii .
Ce carti ai savurat pana acum ?
Ce parerea ai despre AnimeZup ? Dar despre membri ei ?
Ce culori iti plac ?
Cum crezi ca te vad altii ?
Cum te - ai putea descrie ?
Ai vrun blog ?
Iti place ca infatisare Zup ?
Nu - i asa ca Zuppy e secsi ?
Have fun ! And . . . ma bucur ca iti place Japoneza . E o limba fastinanta cam ca toate tariile pe care eu le ador ; Coreea , China , Japonia .
Ja ne '
Iti urez o sedere placuta pe aici si sa fii cat mai activa ! Sper sa te intelegi cu ceilanti membri Zup .
AnimeZup , ca intotdeauna , te primeste cu bratele deschise , poate ii se pune vrun carcel la cat de des o face .
Suntem bucurati si onorati sa te avem printre noi . Membri AnimeZup roiesc ca mustele sau ca . . . manelisti dupa Guta . Eu si exemplele mele .
Sper sa aveam bucuria de ati vedea modul in a scrie . Ma bucur ca ai o pasiune .
Nici eu nu suportam cartiile dar sa poate spune ca unele povestii mi - au deschis ochii .
Ce carti ai savurat pana acum ?
Ce parerea ai despre AnimeZup ? Dar despre membri ei ?
Ce culori iti plac ?
Cum crezi ca te vad altii ?
Cum te - ai putea descrie ?
Ai vrun blog ?
Iti place ca infatisare Zup ?
Nu - i asa ca Zuppy e secsi ?
Have fun ! And . . . ma bucur ca iti place Japoneza . E o limba fastinanta cam ca toate tariile pe care eu le ador ; Coreea , China , Japonia .
Ja ne '
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2