15-11-2010, 05:32 PM
Draga jurnalule,
Astazi a fost o zi foarte interesanta. Prima zi dupa excursia din China. Toti m-au intampinat bucurosi, iar acest fapt m-a facut sa zambesc. Si mai ales ca m-am intors acasa, in tara mea, desi nu e ea cine stie ce, dar sunt foarte atasata de locul unde m-am nascut, de tara mea, de cultura mea, ca nah, cu oamenii ca tine te intelegi mai bine. Am ajus la scoala si ghici cine a venit in clasa la mine? El, desigur. Direct la mine a venit, fara sa ii mai salute pe restul. A fost un gest dragut din partea lui si i-am daruit si un suvenir. Apoi m-a invitat la un suc si desigur am acceptat. Ce era sa fac? Sa refuz? In niciun caz... M-am invoit de la ultima ora special ca sa ies cu el la suc. Ei bine, nu am fost doar noi 2, a mai fost inca un prieten comun. Am ras, m-am distrat de minune, in prezenta lui ma simt super fain, plus ca a fost majoritatea timpului atent la mine. Am inceput sa ne jucam cu picioarele, semn de flirt, cred si ne holbam ca idiotii unul la celalalt. Amuzante etapele de a incepe o relatie. Am stat ce am mai stat si mi se facuse somn. Din instinct, cred, am pus capul pe umarul lui, iar el si-a pus capul pe capul meu. Un gest frumos, dupa parerea mea si romantic. Ma simteam in largul meu, confortabil. Dupa a urmat o serie de mangaieri pe mana