15-11-2010, 12:03 AM
Desigur ca o aleg pe Sakura. Mie imi plac ambele si nici nu stiu de ce am ales- o pe Sakura. Si IchigoNyaa~ , ai fost un pic cam rea. E adevarat ca Ino a " integrat- o" pe Sakura in lume, insa asta nu inseamna ca este o insensibila, ca se imbraca ca o baba, ca nu este originala, ca este slaba, sau ca o copie pe Ino. Sa stii ca nu este o nebuna ce da numai cu pumnul sau o persoana careia nu ii pasa de sentimentele celorlati. Ai mai spus ca raneste sentimnetele persoanelor. Dar inafara de Naruto, ale cui sentimente a mai ranit? Si mi se pare normal sa- l respinga pe Naruto daca nu il place. Cand ai spus ca Ino nu este prefacuta, enervanta, grasa, urata, rea, mi- ai dat de inteles ca Sakura este asa. A zis Sakura ca se crede cea mai tare?! Nu- mi amintesc sa fi zis asta...
Care- i problema daca Ino are clan.. poate sa aiba n lucruri in plus fata de Sakura, insa asta nu o face mai puternica decat ea...
Sa fim serioase acum cineva sa se creada tare crezand ca copie alta persoana?? Mi se pare deplasat.
Si apropo, nu numai Sakura a fost cea care a rupt prietenia cu Ino ptr. Sasuke. Daca intr- adevar au fi avut o prietenie sincera n- ar fi facut- o.
Auzi? Mi se pare ca inventezi.. Sakura si fundul ei mare?! Mie mi se pare ca il are cat al lui Ino.. vezi ai grija ce scrii.
Da, inteleg ca asta a fost parerea ta.. insa incearca sa- ti spui parerile mai cu respect fata de persoanele care o plac pe Sakura. Adica am spus eu ceva rau despre Ino?? Nu cred.. au mai fost si alti useri care au spus ca nu o plac pe Sakura, insa nu in asa fel incat sa o insulte atat...
Uite ce- am ajuns.. sa apar un personaj anime ...
Care- i problema daca Ino are clan.. poate sa aiba n lucruri in plus fata de Sakura, insa asta nu o face mai puternica decat ea...
Sa fim serioase acum cineva sa se creada tare crezand ca copie alta persoana?? Mi se pare deplasat.
Si apropo, nu numai Sakura a fost cea care a rupt prietenia cu Ino ptr. Sasuke. Daca intr- adevar au fi avut o prietenie sincera n- ar fi facut- o.
Auzi? Mi se pare ca inventezi.. Sakura si fundul ei mare?! Mie mi se pare ca il are cat al lui Ino.. vezi ai grija ce scrii.
Da, inteleg ca asta a fost parerea ta.. insa incearca sa- ti spui parerile mai cu respect fata de persoanele care o plac pe Sakura. Adica am spus eu ceva rau despre Ino?? Nu cred.. au mai fost si alti useri care au spus ca nu o plac pe Sakura, insa nu in asa fel incat sa o insulte atat...
Uite ce- am ajuns.. sa apar un personaj anime ...
Mi-e foameee!!!